11 kommentarer til God jul allesammen!

 1. Glædelig jul – ville ønske dine tegninger fandtes på tryk, så jeg kunne have foræret dem væk i julegaver :)Tak for det daglige grin :)/Gitte

 2. Anne siger:

  ja tak for din dejlige stribe – den i dag får mig igen til at ærgre mig over at jeg har astma så jeg aldrig kan få glæden af en hund i huset, men med din stribe så er det næsten ligesom om :-)

 3. Nadia siger:

  Gitte: Og tak for dine (mange) søde kommentarer :)Mon ikke din familie sætter pris på, de ikke får HverdagsNadia-merchandise i julegave? ;)Anne: Årh, det er også ærgerligt! :( Jeg har faktisk lige haft en lille gravhundekrise, hvor jeg pludselig ikke var så ked af, jeg ikke havde en gravhund. Samlede lige min mors hundehvalp op, hvorefter den begyndte at pisse, så det fløj ud over hele stuegulvet (man skal jo holde den væk fra sig selv, ikke?)Den slags gør mine tegninger ikke ;)

 4. Julie siger:

  Haha – sådan er jeg også! Brunede kartofler og såvs er ikke sådan at kimse af! MUMS

 5. Pi Andrea siger:

  Åhh ja…der er alt for længe til spisetid… :o)Glædelig jul!…og tak fordi du er her… :o)Knuss

 6. Sif siger:

  Maden ER det vigtigste. Sådan er det bare.

 7. Deborah siger:

  Absolut, dejlig mad er skønt :-) Glædelig Jul til dig med tak for MANGE gode grin og smil i året. Som sagt ellers, jeg ville også gerne kunne forære dig væk på tryk! Håber du får et godt Nytår med masser inspiration til mange flere tegninger!

 8. Karina siger:

  Uuuuh ja HverdagsNadia-merchandise – det ønsker jeg mig næste år (eller i fødselsdagsgave den kommer jo først ;)) Og er du helt sikker på det ikke er mig og min stakkels moar du har tegnet idag?? hehe :) Glædelig Jul – jeg håber du havde en super aften og blev lige så stop mæt som mig :)

 9. Hej Nadia… Elsker dine tegninger… de er så søde og sjove… Håber du nyder julen og glæder mig til at følge dig i det nye år…

 10. Medic siger:

  Hej Nadia,En forsinket julehilsen til dig fra mig.Jeg håber du har haft en rigtig glædelig jul og har nydt både den, maden og gaverne :-)

 11. Nadia siger:

  Tusind tak for jeres julehilsner – undskyld jeg ikke har fået svaret før nu, men havde travlt med jul, julefrokoster, IKEA og alt det der ;)Jeg håber I allesammen havde en god jul, og får et godt nytår!

Leave a Reply

Your email address will not be published.