111215a
    

Okay, jeg ved faktisk ikke lige, hvor stor en hjælp jeg var. Jeg ved ingenting om Malcolm X, og jeg har aldrig prøvet at skrive en større historieopgave.

(Hvis vi altså ser bort fra den i 2.g., som jeg slap nydeligt fra ved at analysere kunst…)
Jeg kunne ikke engang give hende fred og ro til at skrive. I stedet fik jeg hende til at køre mig til centrum, så jeg kunne købe julegaver. Det er som regel hurtigere på cykel, men det regnede, og jeg var doven. “Og det tager jo kun et øjeblik Mikala! Hvor slem kan trafikken være?”

Sådan så vi ud i 1½ time:

   
111215b
    
Men man skal jo også have nogen at skyde skylden på, hvis man ender med en dårlig karakter ikke?

6 kommentarer til Godt man kan få lektiehjælp af sin storesøster

 1. Maja siger:

  Åh du bringer smil frem på en ellers dødkedelig arbejdsdag! :-)

 2. Nana siger:

  :D Tak for grin oveni eksamen!

 3. Pernille siger:

  Hahaha søde, sure gravhunde!

 4. Nadia siger:

  Maja: Det er jeg glad for! Det kan man ikke få for meget af ;)Nana: Selv tak! Og held og lykke :)Pernille: MEGET sure… Så kan man lære at holde sig fra Indre By i myldretiden… ;)

 5. Super fed hjemmeside. Er glad for at jeg har fundet den, og husk, hvis man ikke kan få overblik med lektierne kan man jo altid få lektiehjælp, enten privat eller på biblioteker. Tak for en god griner.

 6. Nadia siger:

  Ja, men jeg er selv lektiehjælper, så de kan jeg jo ikke så godt foreslå hende ;)Ej, hun endte også med at få hjælp andre steder. Tror godt hun kunne mærke, det ikke lige var hos mig hun skulle have historiehjælp :)Tak fordi du skrev!

Leave a Reply

Your email address will not be published.