120110
    

I går læste jeg til eksamenen. Senere kom Lasse og Danijela på besøg. Kasper og jeg lavede chili con carne til aftensmad. Det var hyggeligt.

Nu tænker du måske, at det her må være verdens kedeligste blogindlæg. Det er fordi du ikke ved, alternativet var en tegning og en detaljeret beskrivelse af, hvordan jeg vandt “mestersværdet” i computerspillet Zelda…


12 kommentarer til Og så spiste vi

 1. Ria siger:

  Jeg vil gerne vide hvordan du fik fingrene i det vilde sværd! Kom nuuuu, fortæl os det! :D

 2. Nadia siger:

  Det er en lang og episk fortælling, der på ingen måde vil egne sig til kommentar-feltet.Desværre er jeg pænt sikker på, du er den eneste der gider høre det, så jeg synes vi bare skal springe det over ;)

 3. Søren siger:

  Jeg er mega interesseret i hvordan mestersværdet er faldet i dine hænder. Mere mestersværd!

 4. Cesilden siger:

  Haha, min kæreste laver snart ikke andet end at spille det nye Zelda… er det virkelig så godt? jeg er faktisk begyndt at vænne mig til lydene.

 5. Jeg ved heller ikke meget om Zelda, så jeg er gså nysgerrig!

 6. VI VE' HA' ZELDA!!! Du SKAL fortælle det nu!

 7. Linda siger:

  Nadia, for helvede – you kill me!:D

 8. Nadia siger:

  Jeg må helt ærligt indrømme, jeg ikke lige havde regnet med den her reaktion… Altså… I er godt med på, det drejer sig om en genfortælling af historien i et computerspil efterfulgt af 40 tegninger, hvor jeg sidder og angstsveder over et fiktivt monsterangreb?Siger det bare…Linda: Jeg elsker din kommentar. Højt!

 9. Julle siger:

  Enig med de andre! Må høre om Zelda!

 10. Nadia siger:

  Så må jeg vel lave et ekstra indlæg om Zelda en dag. Som bliver KEDELIGT. Så er I advaret ;)

 11. Piskeriset siger:

  Jeg venter i spænding på det sværd-indlæg! Go go gaming nerds!

 12. Nadia siger:

  Jeg skal lige tage mig sammen… Det skal jo gøres ordenligt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.