Når jeg er ved at gå kold i eksamenslæsningen, er det rart at kigge lidt frem i kalenderen og finde nogle begivenheder at se frem til.
De tre jeg glæder mig mest til lige nu er:

   

120118a

   

1) Fest med pigerne fra specialekontoret på lørdag. Fordi jeg trænger til at drikke mig fuld – og lad os nu ikke gå ind i en diskussion om, hvorvidt det er en snedig idé tre dage før min eksamen…

    
120118c
  

2) Besøg på Brødrene Prices nye restaurant. Bordet er allerede bestilt, og jeg bliver sulten bare jeg tænker på deres menu.

    
120118b
    

3) At se min ældste lillebror i aktion på sit nye arbejde. Jeg lover gode drikkepenge!
Han er altid festligt selskab, så jeg tror pengene er godt givet ud.

Jeg er (desværre) den type bargæst, der lidt for hurtig bliver fuld og spilder ud over det hele. På forhånd undskyld, Kristoffer!


2 kommentarer til Tre ting jeg glæder mig til

  1. hehe, det lyder som nogle gode oplevelser. Men altså bestemmer jo selv hvornår du stopper med at drikke, hvis du ikke ved hvor grænsen er, så har du ikke drukket nok :-DJeg håber der kommer en anmeldelse af Brødrene Price, måske især for at se hvordan du vil portrættere dem som dyr :-)

  2. Nadia siger:

    Det lyder som et godt princip ;)Det kan da godt være, jeg tegner turen bagefter, men jeg er ikke madanmelder, så det bliver ikke en detaljeret beskrivelse + billeder af retterne. Det bliver bare tegninger af mig og Kristian der æder – og forhåbentlig ser glade ud imens :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.