På café

Posted by & filed under Mad, Nørderi, Speciale.

Så sad vi i stearinlysets skær, Kasper og jeg. Og kiggede hinanden dybt i øjnene. Talte lidt om dagen der var gået, og sjove ting der var sket. Og midt i det hele indser jeg, at selvom jeg elsker specialet meget højt, så skulle jeg måske også begynde at koncentrere mig lidt om andre ting, hvis vores… Read more »

Hvorfor Nadia, hvorfor?

Posted by & filed under Bitterhed, Dovenskab, Mad, Motion.

Jeg kom i et anfald af dårlig samvittighed til at tilmelde mig en yoga-time i fitnesscenteret i dag. På trods af mine muskler stadig straffer mig for sidste omgang holdtræning dernede. Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg har en utrolig ufleksibel krop og et anstrengt forhold til spiritualisme, så jeg forventer ikke ligefrem at… Read more »

Uventede gaver

Posted by & filed under Blog, Chokolade, Ny bedste ven.

I kender godt allesammen Sif, ikke? Hende med alle de fantastiske kager og den ret så underholdende blog.       Jeg fik et brev fra hende i går. Et brev der er cirka tusind gange bedre, end dem jeg ellers normalt får med posten!    (Må hellere lige nævne, at bloggen ikke har skaffet noget… Read more »

Hybris

Posted by & filed under Motion.

Kom muligvis til at være sarkastisk overfor den ph.d.-studerende i går, da han klagede over ømme muskler efter en spinningtime. I dag, dagen efter min første tur i fitnesscenter siden 2010, har jeg mere end bare ømme muskler. Jeg føler mig fuldstændig smadret, og jeg er ikke sikker på, jeg nogensinde kommer til at bevæge… Read more »