Det er alligevel sjældent, jeg har været så tilfreds med et restaurantbesøg. Alt smagte bare virkelig lækkert!
Så vi åd og åd og åd og…
    
120207a
  
120207b
    

Det kunne vi godt. Fik i hvert fald tiltusket mig menukortene igen, da Kristian forlod bordet et kort øjeblik – hvilket resulterede i to vidunderlige citrontærter (en til hver).

Her morgenen efter er jeg stadig mæt.


12 kommentarer til Altså, det kan KUN anbefales

 1. Mausling siger:

  Lusket, det ville jeg også ha' gjort :)

 2. Nadia siger:

  Man må jo slå til, når chancen byder sig ikke? ;)Men det var selvfølgelig også heldigt nok, han var til at overtale, når det kom til stykket :)

 3. Marianne siger:

  Det lyder rigtig godt og lækkert – skal helt sikkert derind en dag..Nu åbner Brødrene Price også restaurant i Tivoli og dér glæder jeg mig i hvert fald også til at komme og spise :)

 4. Nadia siger:

  Det var virkelig lækkert! Mon ikke deres Tivoli-restaurant bliver lige så god? :)

 5. Dizzydi siger:

  Årh mand, citrontærte…uhmmenum. Det kunne jeg godt bruge ligenu! :P

 6. Frk. Smed siger:

  Har flere gange været inde og kigge på deres menukort (og savlet). Er kun lidt (læs: meget) misundelig. Hvad fik I at spise, udover citrontærten?Tror vidst det er på tide jeg får overtalt kæresten til at tage afsted :)

 7. Nadia siger:

  Det kunne jeg også! Jeg skulle have købt en ekstra skive med hjem…

 8. Nadia siger:

  Jeg fik skaldyrsbisque til forret og bøf stroganoff med kartoffelmos til hovedret. Kristian (grævlingen) fik salat med konfiteret and til forret og snuppede pommes frites til sin bøf stroganoff til hovedret.Jeg synes skaldyrsbisquen var lidt kraftig i smagen – den smagte godt, men jeg kunne ikke spise op. Hvilket viste sig at være meget godt, for det var nogle solide potioner. Resten af maden var bare… fantastisk. Og jeg bliver nødt til at nævne de der pommes frites – tror det er de bedste jeg nogensinde har smagt. Jeg fortrød (næsten) jeg ikke også havde bestilt det til.Næste gang vil jeg prøve deres anderilette til forret og deres bouillabaisse til hovedret (ingen dessert – det blev faktisk lidt for meget mad).Nå, det blev en meget lang tekst om mad jeg har spist, eller gerne vil spise. Min pointe er bare, at jeg på INGEN måde blev skuffet, og jeg havde ellers tårnhøje forventninger :)Så hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig at overtale kæresten og booke et bord :D

 9. Nadia siger:

  Det synes jeg også! :)

 10. Vanja siger:

  Uhmmm citrontærte – jeg kunne lige spise tre – nok ikke uden at få det lidt ”mærkelig” bagefter – men citrontærte er altså bare min yndlingsret. Har man lyst til noget, skal man bare ”go for it”.

 11. Nadia siger:

  I hvert fald en gang imellem. Jeg synes en var rigeligt, men så er det jo heldigt Kristian kunne spise den anden ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.