120216a
  
120216b
    
120216c (2)
     

Jeg har lidt dårlig samvittighed over igen at have droppet lektiecaféen, men jeg må indrømme, at det der frivilligt arbejde fungerede en del bedre, da man ikke var på universitetet mindst 8 timer om dagen.


15 kommentarer til Fantastisk afslutning på en lang dag

 1. pernille siger:

  Naaj Nadia, du går ikke i skole vel. Det hedder studier ikke skole, og studerende ikke elev.Og jo det er vigtigt.

 2. Nadia siger:

  Ja, jeg ved det godt. Jeg har fået det at vide 100 gange gennem min tid på universitetet. Men det lyder bare så underligt i en sætning som denne:"da man ikke var på universitetet mindst 8 timer om dagen"…Ej det lyder sgu egentlig fint nok. Skifter det lige ud.

 3. Frivilligt arbejde er helt klart for folk med super meget overskud.Og al respekt til dem der kan få det til at hænge sammen – men drop den dårlige samvittighed over at det ikke virker for dig. Ærlig talt, det hjælper jo ikke at hjælpe andre hvis du samtidig kører dig selv i sænk, siger jeg bare.Kh. en tidligere frivilligt arbejdende;o)

 4. Jarlen siger:

  Jeg har nu også altid kaldt det 'skole'. Det behøver ikke alt sammen være så fint og ophøjet :-)Hvis det er den 'lummeren' som jeg tænker på (hvilket det sagtens kunne være, med det klienten), ville jeg nok også have valgt det. Det er jo et godt tilbud :-)

 5. Nadia siger:

  Ja, jeg ved det godt. Jeg har slet, slet ikke overskud til det.Alligevel betyder det noget at vide, at børnene ikke kan få ordenlig hjælp til deres matematiklektier, hvis ikke jeg kommer derned.

 6. Nadia siger:

  Det kunne det sikkert sagtens – det er Lummeren lige ved Lersø Parkallé. Vi blev mødt i døren med et "Hej piger – vi har glædet os til I kom! Er I til det hele eller hvad?" efterfulgt af en langtrukkent, sjofelt grin.Den slags sker ikke engang på Børges Bodega…

 7. Anonymous siger:

  Nadia, jeg elsker dig!Monica

 8. Anonymous siger:

  Er helt vild med tegningen af den vamle gris! Den er så sjov og godt tegnet!!

 9. Cecilie L. siger:

  Er det ikke lumskebuksen egentlig? Lummeren er måske bare slang :)

 10. Nadia siger:

  Monica, jeg synes også du er lidt ekstra sød!

 11. Nadia siger:

  TAK! Jeg kan li' dig!(Hvis jeg selv skal sige det, så føler jeg også, jeg har fanget hans inderste væsen ret godt…)

 12. Jarlen siger:

  Så er det lige præcis den jeg tænkte på. Det er også et godt ordentligt værtshus :-)

 13. Josephine siger:

  Hehehe, du er nu sød. Og brune værtshuse er dejlige, skæve eksistenser and all.
  Mht. frivilligt arbejde, så, nu er det jo længe siden, men enig, hvis man ikke har overskud til det, så skal man ikke have dårlig samvittighed over det. Man kan hjælpe, når man kan, og så har man også gjort noget. Knus :)

  (og undskyld den der kommentar med pladerne, det kom vist til at lyde lidt surt, det var ikke meningen. Jeg er bare tusind år gammel og savner dengang, man hørte plader på værelserne og lavede blandede bånd og sådan noget. Håber du bærer over. Joken var jo sjov, hehe. Elsker din selvironi.)

  • Nadia siger:

   Det kom jeg også frem til, men først et halvt år senere. Nu er jeg stoppet helt med at komme dernede. Det er på en måde synd, for jeg vil gerne hjælpe, men jeg kunne ikke holde ud at have dårlig samvittighed, når jeg arbejdede længe eller af andre grunde ikke kunne overskue at møde op.

   Jeg opfattede slet ikke din anden kommentar som sur – det er helt okay, jeg køber også selv stadig mange cd’er ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.