Jeg kom i et anfald af dårlig samvittighed til at tilmelde mig en yoga-time i fitnesscenteret i dag. På trods af mine muskler stadig straffer mig for sidste omgang holdtræning dernede.

Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg har en utrolig ufleksibel krop og et anstrengt forhold til spiritualisme, så jeg forventer ikke ligefrem at nyde det.

Please fortæl mig, at det ikke er den slags yoga, hvor man samtidig skal høre kinesisk harpemusik og “føle efter i maven”?

Men så kan man jo lade være med at give sin indre Jesper Fårekylling næring allerede ved morgenbordet.
Jeg mener… Hvad er odds’ene for, jeg var endt til yogatræning, hvis jeg havde skiftet vafler og flødeis ud med sund speltgrød fra Irma?


14 kommentarer til Hvorfor Nadia, hvorfor?

 1. Anonymous siger:

  Åhh, hvor kan jeg dog genkende det :)Var til min første zumbatime (oh yes) i onsdags efter ikke at have sat mine ben i et fitnesscenter i noget der ligner 10 år. Utroligt at det er fysisk muligt at være i SÅ dårlig form.Og har ligesom dig meldt mig til yoga tirsdag aften med måske verdens mest ufleksible krop.Nå, det blev en længere smøre – ville bare sende noget god fitness-karma efter dig :)/Thea

 2. Luna siger:

  Åh du må endelig skrive hvordan det var, jeg overvejer det nemlig, men er mega stiv i kroppen og bange for at komme på hold med alle de slanke kvinder, der kan svinge benene op i nakken.

 3. Nadja siger:

  Yoga er SÅ godt, man bliver hurtigt ret smidig af det. Og så har man sådan en skøn følelse i kroppen bagefter af at være dejligt let og "strukket ud" i krop og led. Har heldigvis ikke prøvet det med sådan en spirituel træner, det her er ganske roligt – og er bestemt heller ikke k den bedste form :/

 4. Kaffe & T siger:

  Lyder utroligt meget som mig. Der burde være specialhold for sådan nogle som os med stiv krop, manglende spiritualisme og ingen ryggrad…. Er det en trøst, at jeg har linket til dig idag i mit indlæg? I så fald: There you go!Hepper på dig.

 5. Hr. Cules siger:

  Alternativt, kan du give dig i kast med Pilates. Det minder om Yoga på mange punkter, men uden det spirituelle fokus.

 6. Nadia siger:

  Tak. Tror det virkede – i hvert fald var yoga ikke nær så slemt, som jeg havde frygtet. Min krop var i hvert fald ikke den mest ufleksible, hvilket altid er opmuntrende.(Nu var det godt nok også et introhold, men stadig…)

 7. Nadia siger:

  Altså her på holdet var der meget få åleslanke kvinder. Jeg synes generelt det er en dejlig forandring fra fitnessdk, hvor jeg altid følte mig som holdets tykke pige. Det er aldrig godt for ens selvværd, når man i forvejen ikke klarer det der "koordination" pisse godt.Og så var instruktøren meget grundig med at forklare alting. Rart!

 8. Nadia siger:

  Ja, jeg må indrømme det var langt bedre, end jeg havde turde håbe på!Tror aldrig jeg har hevet og strukket så meget i min egen krop. Alligevel var jeg ikke helt flad bagefter (modsat sidste holdtræning dernede).

 9. Nadia siger:

  Jeg tror også bare, jeg holder mig på yoga intro-holdet længe endnu…JA! Det er da så dejligt at vende hjem til! Tak :)

 10. Nadia siger:

  Har lige kigget på det – det er ikke noget dårligt råd! Tak. Det vil jeg bestemt overveje.

 11. M. siger:

  Det kan jeg tilslutte mig. Jeg er ret glad for pilates. Men giv det nogle chancer. Det er ikke lige så vildt nemt.

 12. Jeh gik til yogalates på et tidspunkt. Som er en blanding af yoga og pilates. Det var fantastisk indtil de desværre lukkede holdet. Men det kan jo være de har noget lignende der hvor du er. Hvis Yoga ikke lige er det du leder efter.

 13. Nadia siger:

  Jeg ser på det. Skal cykle 1 km længere, hvis jeg vil til pilates i stedet for yoga.(Ja, jeg er meget doven, så ja, det er et problem… Selvom jeg er lidt flov over at indrømme det.)

 14. Nadia siger:

  Ellers må jeg nøjes med yoga. Kan forhåbentlig godt ignorere det, når instruktøren siger ting som "træk vejret helt ned i maven, luk øjnene og mærk din krop".Ellers er det nok også noget, jeg skal øve mig på…

Leave a Reply

Your email address will not be published.