I lørdags fik jeg endelig besøgt Francis Pony, hvor min ældste lillebror arbejder som bartender. Det var røvgodt. Efter at have arbejdet på specialet en god del af lørdagen, trængte jeg virkelig til et par cocktails, og det kunne kun gå for langsomt. Kristoffer viste sig heldigvis at være en effektiv bartender, og langede den ene lækre drink efter den anden over disken. Jeg inhalerede dem nærmest.

  
120311a
Pff… Selvfølgelig ikke! Han er jo min lillebror! Han har aldrig set en pige nøgen!

 

Alt i alt en god bytur. Især fordi jeg vågnede op helt uden tømmermænd, hvilket seriøst er en sjældenhed, når det kommer til mig. Jeg synes vi skal give Kristoffer æren. Måske det var ingefærshots’ene, der gjorde udslaget?

Jeg formåede dog at ødelægge min kvalmefrie tilstand temmelig hurtigt: Kasper og jeg tog til den længe ventede chokoladefestival på Vesterbro, og jeg begyndte at fylde i mig, allerede ved den første stand vi kom til.
Kasper fulgte snart trop:

120311b
  

Jeg ville gerne runde af med at fortælle, at jeg straks tog i fitnesscenteret, og derfor kan se tilbage på weekenden med god samvittighed. Desværre må jeg indrømme, det allerede er over en uge siden, jeg var der sidst.
Jeg kan bare ikke få taget mig sammen. Hjælp?


17 kommentarer til Det er faktisk sundt for mit MENTALE helbred!

 1. Gry siger:

  MIN løsning på fitness-skrækken er en endnu større rosenkåls-skræk: Hvis min veninde eller jeg udebliver fra træning uden legitim undskyldning skal vedkommende spise tre kogte rosenkål mens den anden ser på – det virker SKIDE godt – ingen fravær endnu! Så find en træningspartner og noget mad der VIRKELIG får det til at vende sig i jer begge og lav sådan en aftale :O)Jeg har aldrig været fitness-hellig, men tør sgu ikke blive væk nu!

 2. Kimmie siger:

  Jeg har lige meldt mig i fitness center hernede, så vi kan træne sammen, når jeg kommer hjem :) Jaaa, mega godt forslag fra Kimmie!

 3. Anonymous siger:

  Åh – det lyder altså som en ret fabelagtig weekend! Jeg mærkede et stik af misundelse;) Mht. fitness – skulle du så ikke bare finde dig en sjovere motionsform?! Nu ved jeg ikke hvor sporty du er, men jeg har altid selv foretrukket sport, hvor man kæmpede mod nogen (og ikke sig selv – det er røvsygt!) for at vinde!!! Og ellers så er en træningspartner nok det bedste svar. -Men en sej en som ikke bukker under for sofaens kalden sidst på eftermiddagen;)Jonna

 4. Julie siger:

  Altså – jeg sys faktisk det er lidt strengt at Kasper ikke har fået vom af at æde chokolade?!

 5. Maja siger:

  Hæhæ kan godt lide din kommentar til det med, at din bror ikke har set en pige nøgen! Min lillebror er selv 17 år og igang med det der dating.. ughk.. kan ikke helt forlige mig med tanken ;) haha

 6. Gitte Hersom siger:

  Min lillebror bliver 25 – uuurk – til september. Jeg nægter at tro på at han overhovedet har kysset en pige, endsige set en nøgen!!Chokoladefestival – det skulle vi have noget oftere!

 7. Nadia siger:

  Ja, men jeg mangler faktisk lidt sådan en. En træningspartner. Jeg kender rigtig mange, der allerede træner dernede, men alle har forskellige vaner og forskellige yndlingshold – og så har de allesammen allerede en træningspartner. Pff…

 8. Nadia siger:

  JAAAA! Det gider jeg herregodt. Men er der ikke vildt lang tid til du kommer hjem..?

 9. Nadia siger:

  Jeg er meget lidt sporty kan jeg afsløre – hence the gravhund. Jeg hader også at tabe.Jeg er tidligere nået frem til, at de bedste sportsgrene for mig er ridning, svømning og løb. Det første har jeg ikke råd til, det andet tager for lang tid med omklædning, bad osv., og det tredje kan jeg åbenbart ikke få taget mig sammen til.Så nu bliver det fitness – det koster penge. Det burde motivere mig. Men altså… Ja… Øhm…

 10. Nadia siger:

  Pissestrengt, ja! Jeg hader ham lidt for det, men han er typen der kan æde konstant, og stadig se helt normal ud. Svin.

 11. Nadia siger:

  Min er 22 – han har haft en del kærester allerede, men jeg er sikker på, de bare havde et platonisk forhold…

 12. Nadia siger:

  Ja, det var et fantastisk koncept! Ikke mindst på grund af de mange smagsprøver ;)

 13. Kimmie siger:

  Jeg kommer hjem den 3. juli og afleverer speciale umiddelbart efter. Så er jeg arbejdsløs og skal jo få tiden til at gå med et eller andet, og jeg vil mene at træning er bedre end Hortonsagaen.

 14. Åh, hvor skønt med Chokoladefestival!!Mht træning, så siger jeg det, du nok allerede ved: find dig en træningspartner! Det gør virkelig en verden til forskel. Find en, som har samme mål som dig, er i cirka samme fysiske form og du vil blive en million gange mere motiveret. Det er i hvert fald sådan, jeg har oplevet det.

 15. Nadia siger:

  Jeg er SÅ frisk!Men hvad er der nu galt med Hortonsagaen? Hvis du trænger til afveksling, er der jo altid Dr. Phil ;)

 16. Nadia siger:

  Det er bare ligesom om de der træningspartnere ikke hænger på træerne. Jeg prøver på at overtale Kasper, men det går ret dårligt, og han ville alligevel aldrig gide at deltage i samme holdtræning som mig…

 17. Kimmie siger:

  Efterfulgt af 'The Doctors'. Så er der altså lagt i selen til en excellent formiddag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.