Sidste uge var LANG

Posted by & filed under Arbejd arbejd, Kollegieliv, Kristian, Slik, Stine, Tonny.

Jeg havde seriøst svært ved at koncentrere mig, mens jeg var på universitetet i sidste uge. Ud over det obligatoriske laboratoriearbejde og at få løst et par spørgsmål til noget teori, kom jeg overhovedet ikke videre med rapporten.       Jeg erkendte hurtigt, man ikke altid kan være lige effektiv, og at det måske var… Read more »

På vej til årets første konfirmation

Posted by & filed under Tidsrejse.

Det er svært ikke at mindes, hvor kikset jeg var, dengang det var min tur – komplet med skæve tænder, tøj købt i panik to dage før, ufotogen opførsel foran kameraet, akavet latter, samt ikke at forglemme utallige paniske tanker om, hvor pinligt det kunne udvikle sig at have menstruation den ene dag i sit liv,… Read more »

Da Daniel og jeg så “Dream House”

Posted by & filed under Daniel, Dårlig humor, Film, Hvor selskabeligt.

   Synes faktisk det er et godt tip til alle horror-instruktører, jeg kommer med her: Hvis filmen skal være uhyggelig, så skal hovedpersonen ikke være helt afslappet og småsludre med spøgelserne undervejs. Det er præcis lige så skræmmende som Twilight-vampyrer. Siger det bare.

Strengt…

Posted by & filed under Hanne, Kage.

   Dødegoistisk. Hvad skal jeg så trøstespise af, mens jeg sidder og tænker på Kasper? Indtil nu har hun været alletiders roommate, med hyggeligt selskab, øl, vin og hjemmebagte boller, men det her er en alvorlig streg i regningen! Jeg skulle have lavet en kageklausul i lejekontrakten, da jeg havde chancen…

Okay, jeg tudede igen

Posted by & filed under Alene hjemme, Parforhold, Savn.

   Ved virkelig heller ikke hvad jeg havde forestillet mig efter kæmpe savn og 4 timers søvn (damn you lufthavnsboghandel!). Håber bare Kasper kan se sin kæreste et sted derinde bag den snottede og snøftende pige, der på en eller anden måde er kommet til at dominere hans Skype-samtaler. Jeg er virkelig træt af, jeg… Read more »