7 kommentarer til Forårspizza

 1. Nu får jeg jo helt lyst til pizza.. *squaark

 2. Nadia siger:

  Jeg får mere lyst til solskin, når jeg kigger på min tegning :) Jeg håber DMI tager fejl, så i morgen bliver endnu en varm og dejlig dag. Jeg trænger til det!

 3. Deborah siger:

  Jeg har næsten lyst til at sige: "Hvornår smager pizza bedst? Hver gang :-)" Vi er ganske enige med hensyn til vejret i morgen.

 4. Anonymous siger:

  Uhmmmm får sådan en stor lyst til Pizza, men så må denne mad gøre det ud for det samme, et stk toast smøres med lidt smør, tomatskiver lægges over, drysses med lidt pizzakrydderi, en til 2 skiver ost lægges over og så sættes herligheden i ovnen til brødet er sprødt og osten er smeltet helt…. Kan hilse og sige det smager så skønt som en aftenssnack…. Og jo da vi er helt enige om vejret imorgen… Skøn skøn tegning….Helle

 5. Ja det ville faktisk ikke være helt tosset med lidt sol, men jeg synes den er ikke til at spotte nogen steder :-

 6. Nadia siger:

  Nej, vi er lidt heldigere i dag. Pletvist om ikke andet :)

 7. Nadia siger:

  Ja, det må være en fin erstatning :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.