13 kommentarer til Ingen sammenhæng, naturligvis

 1. hebiha siger:

  Åhhh hvis jeg kunne så lavede jeg dem gerne til dig, så du igen kunne smile bredt..;-) God weekend til dig….. og tænk nu på andet end…… pandekager…. ( min mave rumler nu også ved tanken)

 2. Anne siger:

  pandekager+store børn= super løsning…bortset fra, at de snart flytter => at jeg selv må lave de lækre pandekager :*)

 3. Karen siger:

  Det er bare ondt at snakke om pandekager foran en gravid kvinde! Nu har jeg helt vildt meget lyst til sådan nogle og vi har kum mel til at lave dem af…

 4. Arj! Jeg er med dig langt hen af vejen – en au pair slave ville være henrivende.Men pandekager, det er simpelthen for nemt til at ærgre sig over ikke at gide!1,5 dl mel (evt. fuldkorn)1,5 tsk bagepulver1 spsk sukker1,5 dl mælk (eller soyamælk eller vand!)2 spsk smagsneutral olie (eller smør, og 1 spsk var også fint!)1 tsk vanille. Bland og steg og æd.Eller spice dem op med bananer og måske choko, så bliver det rigtig vildt: http://eventyretom.blogspot.com/2012/03/bananpandekager.html

 5. Gitte Hersom siger:

  Æv at du ikke er i nærheden af Hillerød.Min slave aka kærestemanden laver pandekager til mig om lidt. Med is ;)

 6. Gitte Hersom siger:

  Så måtte du nemlig gerne komme og få et par stykker :)

 7. Nadia siger:

  Hvor er du sød! :)Jeg har heldigvis fået ædt en god stak nu. Efter at have tænkt på dem hele dagen, blev jeg nærmest nødt til at bage nogen.

 8. Nadia siger:

  Hehe, det er bestemt ikke pandekageopskrifter jeg mangler :) Jeg har lavet mere end min del af pandekager allerede.Det tager jo bare en del tid, derfor en au pair :)

 9. Nadia siger:

  Undskyld, jeg kan godt se, det var tarveligt gjort ;)Jeg håber du har fået nogen til at handle ind og lave dem for dig :)

 10. Nadia siger:

  Ja, og det virker også som om, det er en lidt omstændelighed løsning for mig… Jeg vil jo gerne have pandekager NU ;D

 11. Nadia siger:

  Nu har jeg fået dem spist, så nu er jeg igen i stand til at koncentrere mig om andet ;)Du må også have en rigtig god weekend!

 12. Karen siger:

  Næh det skete ikke. Min kæreste er ret ond på det punkt, han er ikke hjemme, når jeg virkelig har brug for det… Men jeg fik noget is i stedet, og det var også OK. :)

 13. Nadia siger:

  Ja, okay, is kan jo også bruges i en snæver vending ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.