12 kommentarer til Skype – langdistanceforholdets bedste ven

 1. Haha! Bare vent, til han opdager, hvordan han kan akkompagnere det, du fortæller, med smileys. Jeg har mange smiley-historier i min chatlog på Skype. Praktisk, hvis man ikke lige kunne huske, hvad vi snakkede om – meeen, det kommer jo til at virke lidt som om, mandens fokus er på noget andet end lige at lytte….Håber det går ok med at være adskilt. 2 uger er peanuts!(Sisse – med kæreste der kommer hjem om 2 måneder og 2 uger…SUK.)

 2. fasterfis siger:

  Hey ved du hvad du skal???? Du skal skrive (mooning) til ham. Altså med parantes og det hele. Det er en sjov 'en der kommer frem. Så kan du lige understrege hvad du synes om hans brug af dem ;)Der er faktisk en mand med en lille gravhund også..!!!!!! (Toivo) skal du skrive, så kommer den frem.Finder lige link. Her er det.. http://factoryjoe.com/projects/emoticons/Ok det var bare lige nørdet skype info. Min yndlings er (bandit)

 3. nadia siger:

  haha, fasterfis' kommentar giver mig lyst til straks at logge på skype :D

 4. Nadia siger:

  Jeg håber ikke han læser med her… Der er allerede rigeligt med smiley'er ud over chatfunktionen, når vi taler sammen. Jeg tænker, han sikkert holder op, når han har fået afprøvet dem allesammen.

 5. Nadia siger:

  Enig :) Men så smitter det nok Kasper…

 6. Nadia siger:

  Jeg må se om jeg kan få dem afprøvet, uden han opdager det :)Ellers går han bare HELT amok!

 7. Nadia siger:

  Kasper opdagede det også… Så er det afgjort slut med smiley-frie samtaler.

 8. Har prøvet helt det samme med kaninøre og bowlerhat – nega træls når man prøver at være kæresteagtig ;-)

 9. Nadia siger:

  Ja! Det er ikke specielt romantisk…

 10. Piskeriset siger:

  Nu får jeg faktisk helt lyst til at skype igen, når der også er smileyer der… *bliver aldrig voksen*

 11. Nadia siger:

  Altså, efter jeg fik Pilles link, så må jeg også indrømme, jeg havde lidt travlt med at prøve dem af.Og Kasper har selvfølgelig voldelsket dem… Suk…

Leave a Reply

Your email address will not be published.