Jeg havde en meget lang weekend uden ret meget søvn, og da jeg vågnede op mandag, var det inklusiv hoste, ondt i halsen og mere selvmedlidenhed end sundt er.

    
120508a
  

Jeg vidste godt fra morgenstunden af, det ikke ville blive sådan en dag på universitetet, der kan klares på under 8 timer. Men så da jeg mødte op (10 minutter for sent), var første opgave nærmest allerede overstået!

  
120508b
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Jeg har den flinkeste ph.d.-studerende af dem alle!

 

Dagen blev pludselig lidt bedre. Fik også lige nogle gode nyheder om mit projekt, fik planlagt nogle ting der har generet mig lidt, gik i gang med nogle forsøg…
Alt sammen begivenheder der hurtigt blev overgået, da jeg fik en pakke med posten fra min storebror Frederik. Han havde sendt mig et virkelig sødt og sjovt brev, en stor dåse tyrkisk peber – og en gravhund! Jeg må indrømme, at jeg nok kom til at græde lidt, da jeg pakkede det hele ud.

120508c
Ejmen hvad siger I? Han er jo den perfekte storebror! Jeg bliver stadig helt lykkelig inden i, når jeg tænker på det.

 

Og som om det ikke var nok, endte dagen med, at Kristian lige kom forbi universitetet og hev mig ud at spise lækkert take away. Lige hvad jeg trængte allermest til.

 

120508d
  

Gid alle mandage var sådan!


9 kommentarer til Hvordan siger man tak for alt det?

 1. Det må være god karma :-DGid jeg havde haft sådan en god mandag..

 2. Gitte Hersom siger:

  Sikke dog en daarjlig dag :D Må du få rigtig mange flere af dem og også gerne på andre dage end mandage :)

 3. Nadia siger:

  Tvivler på det med god karma :) Så skal man jo have gjort sig fortjent til det. Jeg tror ikke, jeg har gjort andet end at belaste mine omgivelser med al min bitterhed på det seneste.Egentlig utroligt at folk er så søde og forstående alligevel.

 4. Nadia siger:

  Mange tak – det kunne da være dejligt! :)

 5. Anonymous siger:

  Hvor dejligt – du fortjener det :)/Christina

 6. Nadia siger:

  Narh, det synes jeg ikke rigtigt jeg har… Jeg laver trods alt ikke andet, end at gå rundt at være sur for tiden.Gætter faktisk på, jeg lidt er en belastning for mine omgivelser.

 7. Nadia siger:

  Ja, han er vældig flink! Og han må gerne komme forbi med lignende forslag igen :)(Kan du i øvrigt ikke lige sms'e mig dit kontonummer? Så overfører jeg penge)

Leave a Reply

Your email address will not be published.