Dengang jeg startede på specialet, havde jeg en lidt en drøm om, det ville blive sådan her:

  

120505a

  

Og selvom jeg stadig elsker mit speciale (højt), og ikke kunne forestille mig noget bedre, end at fortsætte med det flere år endnu, så må jeg nok også erkende, at min dagligdag mest af alt ser sådan ud:

  

120505b

  

Pludselig har fredag og alkohol fået en helt ny betydning.


6 kommentarer til Nej, jeg fik ikke lavet nogen målinger i går…

 1. Charlotte B siger:

  Kender det udemærket godt.. Da jeg startede havde jeg lidt samme ide ved at vise temperaturen har en effekt på hjertekarsygdomme… Det viser det sig så det nærmest ikke har og det er skide svært at hive noget ud af det åndsvage data.. Ih!

 2. Nadia siger:

  Det lyder godt nok ikke særlig fedt. Jeg har heldigvis et stof der rent faktisk virker – men mine celler vil bare ikke samarbejde, så jeg kan ikke lave nogen målinger…

 3. pernille siger:

  Det er så det du skal hive ud af data Charlotte, at temperaturen ikke betyder noget for hjertekarsygdomme. Et "negativt" resultat er lige så vigtigt som et "positivt". Det føles mindre sexet, men det er det reelt ikke. Du har undersøgt en potentiel sammenhæng, fundet at den ikke er der og videnskaben kan gå videre mod nye hypoteser. Håber på at cellerne snart bliver samarbejdsvillige Nadia.

 4. Nadia siger:

  Måske er det lige så vigtigt i teorien, men det er det bestemt ikke, hvis man gerne vil publicere – og gode publikationer er en fin vej til en ph.d.Tak :) Jeg håber også snart, cellerne viser sig fra deres bedre side! Det begynder at blive lidt trættende, at de er så ustabile…

 5. Jeg er kun nået til 2. semesters projekt og jeg skal være sååååååå fuld når det er afleveret. God damnit jeg hader uni nogen gange!

 6. Nadia siger:

  Jeg kender godt følelsen.Men jeg må sige, at min irritation over ting der ikke virker, stadig ikke overgå min kærlighed til at skrive speciale. Så jeg elsker det stadig meget mere end jeg er træt af det – heldigvis :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.