Tror roligt vi kan konkluderer, at årsagen til min nyligt opståede vrede er en generel mangel på fritid. I hvert fald hjalp det at slappe af, og jeg synes, jeg ret hurtigt blev mig selv igen efter et par fordummende timer foran fjernsynet.

I torsdags erfarede jeg så, præcist hvor hurtigt det kan gå den anden vej. Jeg var afslappet, kun lettere brokkende og med en god portion overskud. Altså, indtil jeg havde haft en 11+ timers arbejdsdag, og fandt mig selv stående nede i Irma, uhyggeligt tæt på at lave følgende scene:

   
120526
(Til de bekymrede: Bare rolig. Jeg købte en hel netmelon i stedet.)
  

Når man skal til at kalde alle butikkens ansatte for røvhuller, fordi der ikke er frugt i tern, ved man det er på tide, man hopper på et fly til Dresden og slapper lidt af i solskinnet sammen med sin kæreste.

Vi ses på den anden side af pinsen!


8 kommentarer til Og jeres “æblechips”? Dem kan I stikke skråt op!

 1. nybegynder siger:

  Uha, *nogen* trænger vist til noget diller. God tur til Dresden! ;)

 2. Nadia siger:

  Hm. Tror det er cirka dér min grænse går for, hvad jeg gider høre om på min blog.

 3. Anonymous siger:

  Lyder super hyggeligt. Og vi kender det vidst alle sammen, at være lidt gnaven en gang imellem. Håber du får en god tur til Dresden! (:

 4. nybegynder siger:

  Sorry, det var overhovedet ikke ment på nogen dårlig måde, men jeg kan godt se at det kan fortolkes på den måde. Jeg har bare personlig erfaring med, at når jeg er i sådan et humør, så er det dér, problemet ligger. :)

 5. Nadia siger:

  Okay. Men generelt er jeg bare ikke glad for at diskutere mit sexliv herinde, uanset hvad ;)

 6. Nadia siger:

  Mange tak :) Her er dejligt, og vi har lige brugt 3 timer på at ligge på et tæppe i en park i smukt solskin, så jeg er allerede glad igen :)

 7. Maia siger:

  Jeg kender det så godt! Var også tæt på at lave den scene igår! Selvom at det ikke var udsolgt, men at det bare ikke var på tilbud mere, og jeg havde ikke flere penge.. Men det er næsten det samme :D Ha en god tur! :D

 8. Nadia siger:

  Fuldstændigt det samme ;)Tusind tak, jeg hygger mig godt, selvom jeg snart skal hjem igen (suk…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.