Ja, jeg er stadigvæk til salg for fadøl… Det er en svaghed jeg har, okay?

   
120530x
  
(Gid man kunne få en ny computer på samme måde… Men så er det nok ikke de ph.d.-studerende, jeg skal tigge hos.)

Med til historien hører i øvrigt, at jeg nåede at blive ret fuld – hvilket medførte, at jeg havde lidt problemer med at pakke taske og komme ud i lufthavnen i tide, da jeg senere på eftermiddagen skulle til Dresden.
Til alt held var flyet forsinket – jeg er ikke sikker på, Kasper havde værdsat det, hvis jeg havde brændt ham af på grund af et par fadøl og lidt sommersol…

5 kommentarer til Sig hej til Emilie

 1. Gitte Hersom siger:

  Jeg overvejer at sende dig en uges forbrug af pandekager hvis du gider tegne min 8-årige datter som en Beagle. Og det er ikke fis – hun er en total røver!

 2. Piskeriset siger:

  Det er da den kæreste giraf! ♥Stemmer for at du laver noget girafmerchandise – så vil jeg godt shoppe noget :-)

 3. Nadia siger:

  For at bestikke mig til tegninger er det meget vigtigt, man møder mig i et svagt øjeblik :) Ellers orker jeg det ikke – men hvad man har lovet, mens man er fuld (eller har sukkertrang), må man også holde bagefter.

 4. Nadia siger:

  Det skal jeg huske, hvis jeg en dag får den slags planer :)

 5. Gitte Hersom siger:

  Deal – så må jeg begynde at gå forbi dit studie ud på eftermiddagen med pandekager :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.