120506
  

Øjeblikket hvor man indser, at man på trods af pakket taske og aftale om lift til Jylland ikke lige har fået informeret konfirmanden (og hendes familie) om, at man rent faktisk godt kan komme.
Lad os håbe de har fundet en plads til mig ved bordet. Ellers bliver det en lang dag.


8 kommentarer til Ups…

 1. Sara siger:

  Typisk Nadia….

 2. Anonymous siger:

  Wuuuuuuuuh-ha. Held og lykke med at redde den! ;D

 3. Nadia siger:

  Hey! Det kan jeg da ikke huske, jeg har gjort før.Det ville være mere typisk mig at have aflæst en busplan forkert, for så at komme en time for sent. Heldigt jeg kun behøver tage bussen i København nu, der er min succesrate betydeligt højere end den var i Næstved ;)

 4. Nadia siger:

  Det tror jeg ikke man kan… Men de var søde, tog det utrolig pænt og havde fundet en udmærket plads til mig (ved bordet).Mere kan man vist ikke bede om :)

 5. Sara siger:

  Kunne det ikke have noget at gøre med at bussen går betydelig oftere i København, sådan at det ikke rigtig gør noget at du kommer lidt for sent til den??Og typisk Nadia, kom nok netop pga. sådanne ting som problemer med busplaner ;-)

 6. Nadia siger:

  Jojojo, men det er jo bare detaljer Sara…(Kan man andet end at elske det københavnske system, hvor busplaner stort set ikke er nødvendige?)

 7. Anne LO siger:

  Hurra, indhold VAR vigtigere end form. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.