120619a
  
120619b
(Det skete én gang, men nu kan jeg ikke lade være med at være en smule utilfreds med mig selv…)

18 kommentarer til Det lykkedes!

 1. Frk. Smed siger:

  Sådan! vildt at du kun stoppede 1 gang. Var ude at løbe i forgårs, tror kun det blev 2.5 km, tilgengæld stoppede jeg rigtig mange gange. Så min vejrtrækning kunne falde lidt ned igen haha, er i seriøs dårlig kondi. Har stadig ondt fra løbeturen. ;) Var du ude i Dyrehaven og løbe?

 2. Nadia siger:

  Taktak! Jeg ville ønske, jeg selv kunne synes, det var bare den mindste smule imponerende. Men det kommer nok, når jeg kan løbe 10 km (i træk) en dag.

 3. Nadia siger:

  Tak :) Men jeg snød også lidt…

 4. Nadia siger:

  Jeg er også i serøs dårlig form. Jeg er bare glad for, Jessica (som jeg løb med) ikke brokkede sig over mit tempo!

 5. Nadia siger:

  Tak :) Det er jeg glad for, nogen synes, når nu min indre kritiker ikke helt er enig ;)

 6. Kira siger:

  Det er så sejt klaret! Slotte skal man selvsagt stoppe og beundre, det er uskreven lov. Du kan snildt være stolt :)

 7. Det er altså også ok at stoppe op for at beundre et flot bygningsværk. Lidt kulturel skal man jo være.

 8. Så sejt! Jeg ville ønske jeg kunne gøre det samme! Jeg løber stadig kun 3 km. Jeg er i håbløs form når jeg skal bære min egen vægt. Tilgengæld er jeg et lyn på min cykel!

 9. Konen siger:

  Som kontrast kan jeg oplyse at jeg bliver forpustet bare af at gå op af trappen i opgangen – og nogle gange også skal have en lille pause. Jeg tror måske ikke du behøver være utilfreds over lige at stoppe op og kigge på et slot – du er mega sej :D

 10. Linda siger:

  Det er ikke snyd. Det er en velovervejet analyse af situationen og en vurdering af, hvordan du disponerer dine kræfter bedst.Mao: Vejen til succes!Godt gået:)

 11. Nadia siger:

  Som sagt, måske når jeg en dag har løbet 10 km :)(Og ja, Eremitageslottet er bare fint, og bør lige beundres lidt!)

 12. Nadia siger:

  Kulturel? Hey, det kan jeg lide. Det skal klart være min undskyldning næste gang.

 13. Nadia siger:

  Jeg er som en skildpadde uanset om det er til fods eller på cykel – men okay, så længe man kommer frem, ikke? ;)

 14. Nadia siger:

  Haha! Jeg bor på 4. sal, så vender man sig alligevel til det. Men jeg synes stadig det er pinligt, når jeg er forpustet af at gå derop. Derfor prøver jeg altid at løbe op ad trapperne. Jeg mener, så må man da klare det bedre, når man endelig går (og evt. følges med nogen) op ad dem, ikke? Ikke? Please? Det sagde vi lige…

 15. Nadia siger:

  Linda, jeg elsker lidt din kommentar. Det siger jeg, næste gang nogen spørger, hvordan det gik.Tak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.