20 kommentarer til En slags magi?

 1. Lines linier siger:

  Jamen måske GØR det… Altså bliver overført ved at slikke lidt på hjørnet og gå 3x rundt om. Har du prøvet? ;-)God arbejdslyst!

 2. Julle siger:

  Har selv en gang smidt alle mine historiepapirer ned i en kasse og givet dem en stak A4-papirer med i den tro, at de da vel så bare kunne lave notater til sig selv. Måtte sande, at den ikke gik :)

 3. Eller lægge hånden på bogen og der så, på magisk vis, ville ske en eller anden udveksling af informationer, der ville blive lagret i hjernen… og selvfølgelig husket. Ordret! Men, det sker nok ikke. God læselyst til dig.

 4. Anonymous siger:

  Som gymnasielærer i biologi foreslår jeg altid mine elever at lægge hovedet på bogen og lade diffusionen tage over (på den måde kan jeg også afgøre, hvem af dem, der rent faktisk har styr på deres faglige begreber, da det som regel er dem, der begynder at grine) :)

 5. Anonymous siger:

  Jeg har hele mit liv haft to store ønsker (undtagen da jeg var helt lille, hvor jeg bare ville være Superman):1: At jeg ved at røre en bog kunne få overført hele indholdet til min hjerne på nul komma 5. 2: At jeg ville være i stand til at trylle ting/personer ud af billeder, som f.eks. en burger, en lille hundehvalp… eller Johnny Depp. Må sande, at jeg nok aldrig kommer til at besidde disse superhelte-egenskaber. Selvom jeg dog i visse naive øjeblikke stadig kan tage mig selv i at prøve…

 6. Nadia siger:

  Jeg tror det er en af de ting, jeg er for fornuftig til (og måske også lidt for stolt til) rent faktisk at afprøve.Og hvis jeg havde, ville jeg lyve om det.

 7. Nadia siger:

  Men godt forsøgt ellers!

 8. Nadia siger:

  Og ikke bare husket – forstået! Så det var helt klart til at blive anvendt.

 9. Nadia siger:

  Åh det sagde min gamle biologilærer også engang! Han var så sjov og sød. Godt at høre den bliver ført videre!

 10. Nadia siger:

  Også gode superheltebud! Ikke den slags jeg plejer at overveje, men helt sikkert værd at tænke videre over.Jeg plejer at være splittet mellem:1: Healende evner. Både rettet mod mig selv og alle andre. Ingen jeg elsker, ville nogensinde behøve at dø! Evigt liv til os alle!2: Evnen til at kunne finde det, jeg ønsker. Og det skal gælde for ALT. Madeleine, bortført eller død? Jeg finder hende. Det rigtige svar på et eksamensspørgsmål? Dér var det! Sandheden om livet? Jeg ville finde det!Og ikke mindst – aldrig mere skulle jeg spørge: "Hvor er mine nøgler?".

 11. Kris siger:

  Min hovedpude, det røvhul, gør det omvendte: den er fuldt ud i stand til at suge nylæst eksamensviden ud af min hjerne.

 12. Hybel siger:

  Hov ville du så også kunne svaree op gåden på svaret på alt er 42?

 13. Maya siger:

  det har jeg gjort så ofte. endda faldet i søvn og savlet lidt i bogen også for at se om lidt væske kunne hjælpe diffusionensprocessen på vej. Men nej, det virker ikke. Dog kvikker en lur!

 14. Lise siger:

  DET har jeg også tit tænkt over. Tænk hvis man kunne overføre alt viden fra bogen hvis man sov med den under hovedpuden. Og TÆNK hvis man kunne huske alt det man havde læst. Man ville alle spil TP!

 15. Nadia siger:

  Det er også strengt ud over alle grænser! Kender godt fornemmelsen. Må klart også være min hovedpudes skyld…

 16. Nadia siger:

  Jeg ville i hvert fald kunne finde spørgsmålet, hvis nogen havde gættet det og skrevet det ned et sted!

 17. Nadia siger:

  Med mindre andre mennesker kunne det samme selvfølgelig. Så ville det også blive seriøst svært at få et job – hvem ville så have betalt mig for mine mange års studier?

 18. Anonymous siger:

  Jeg har LIGE haft samme tanke. Åh specialeskrivning, din skøge! Må hellere skrive frem for at slikke hjørner dog (det lader jeg min gode gravhund om).

 19. Nadia siger:

  Ja, det er altid rart lige at kunne sove det værste væk. Altså indtil man bliver RIGTIG stresset ;)

 20. Nadia siger:

  Tror desværre også, det er den eneste vej frem. Ærgerligt nok!

Leave a Reply

Your email address will not be published.