14 kommentarer til Forventninger

 1. Anonymous siger:

  Jeg har det på samme måde :/ Har slikket og slikket i hjørnet af den bog og der sker ingenting… Jeg forstår det ikke, jeg må gøre noget forkert..? Imorgen bliver det helt sikkert bedre! (en 10'er på jeg siger præcis samme sætning imorgen)

 2. Frk. Smed siger:

  Det er lidt som at se mig lige i øjjeblikket. Har heldigvis sommerferie fra på tirsdag. Det bliver så godt!

 3. Uh kender bare så godt den fornemmelse.Held og lykke hvornår du end skal bruge den – eller med tilbagevirkende kraft;)

 4. Deborah siger:

  Husker det udemærket, men savner det overhovedet slet ikke!! Good luck!

 5. Maria Schou siger:

  Havde lykkeligt glemt den fornemmelse, du der beskriver. Held og lykke!

 6. Nadia siger:

  Jeg krydser også stadig fingre for i morgen!

 7. Nadia siger:

  Gid det var mig! Jeg skal også op på tirsdag, men kommer nok kun til at holde 4 dages ferie (under Roskilde Festival) denne sommer.

 8. Nadia siger:

  TAK! Jeg gemmer det til tirsdag, der går det løs.

 9. Nadia siger:

  Tusind tak! Jeg kommer heller ikke til at savne det, når jeg engang er færdig, det er helt sikkert!

 10. Nadia siger:

  TAK! Jeg får brug for det.

 11. Piskeriset siger:

  Da jeg læste, håbede jeg ind imellem, at man bare kunne lægge bøgerne under hovedpuden, og så blev al lærdom overført telepatisk, mens man sov. Se, det kunne være smart! Held og lykke med eksamen :-)

 12. Jo siger:

  Årh, det er bare sådan jeg har det nu, og jeg skal op om præcis 12 timer… Til gengæld er det sidste uni-eksamen udover speciale, og det er jo egentlig ret rart at tænke på. Held og lykke, firkløvere, hestesko og alt det der…

 13. Nadia siger:

  Ja, det kunne jeg virkelig godt bruge! Tak :)

 14. Nadia siger:

  Jeg håber det gik godt!Ja, det er en meget rar tanke. Og så skal man ikke spekulere videre over, at der er for 30 ETCS point i en ph.d.-stilling…

Leave a Reply

Your email address will not be published.