Jeg brugte hele min søndag på universitetet. Det var en lang og kedelig dag, og jeg var bitter en god del af tiden, fordi jeg var blevet nødt til at melde afbud til en tur til Roskilde Dyrskue med nogle af mine venner. Mens læsningen bare gik tungere og tungere, kunne jeg se dem opdatere på facebook, at de var til traktortræk og den slags. De drak garanteret også øl.
Jeg er ret sikker på de havde det sjovt. Tusind gange sjovere end mig, cirka.

Heldigvis dukkede Jessica, en virkelig sød ph.d.-studerende, pludselig op på universitetet, og det reddede nærmest hele min dag. Så meget, at jeg i et overstadigt øjeblik kom til at sige følgende:

 

120611a
  

Selv fra Klampenborg Station bliver det en tur på 5 km, og så er der 10 km på cykel bagefter. “Fint fint”, tænkte jeg stadig. “Det kan jeg da sagtens. Det bliver sjovt!”

Da jeg kom hjem, tog jeg ud at løbe. Bare en lille prøvetur – 2½ km for at være helt præcis.

 

120611b
(Læg lige mærke til, Hanne bager igen! Kokosmakroner. Hun måtte godt blive boende 3 måneder til for min skyld.)
    

Der er en hel uge til vi tager ud til slottet.
Såøhm… Det kan man vel sagtens lige træne op til, ikke? Altså bare så jeg ikke ligner en tomat allerede efter 3 km?


15 kommentarer til Troede virkelig, jeg var i bedre form

 1. Anonymous siger:

  Måske skal I bare cykle derud? :)

 2. ronjapilgaard siger:

  Enig! Tænker, at det bliver du nok gladest for i længden. Ligner selv stadig en tomat i hovedet efter en km, men bliver bare ved med at presse mig op på de 5 km – så har jeg til gengæld hovedpine i et lille døgn efter. Så ja, cykel derud, så kan man også tale sammen i mens.

 3. Nadia siger:

  Niks, det kan der ikke blive noget af :) En del af idéen med at tage derud var, at vi også skulle løbetræne.Jeg kan godt løbe 5 km (tror jeg). Så må det bare blive med en flot rød kulør… Men jeg ville bare ønske, jeg kunne gøre det både hurtigere og med lidt mere stil ;)

 4. Katrine siger:

  Men Nadia, det er jo meningen at man skal ligne en tomat når man løber! :D Jeg kan næsten løbe 10 km nu, og selvom jeg har løbet fast i 3 måneder, så ligner jeg STADIG en tomat så snart jeg har fået pulsen op. :b

 5. Uden Relevans siger:

  Der findes gode podcasts om hvordan man kommer op på 10 km på 12 uger.Men det er hårdt.

 6. Nadia siger:

  Årh mand! Jeg ville bare virkelig gerne være sådan helt pæn, bleg og svedfri, mens jeg løber.

 7. Nadia siger:

  Hvem har 12 uger? Jeg skal op på 5 km indenfor en uge. Eller det vil sige… Jeg kan godt løbe 5 km nu tror jeg, men så er det ikke sjovt imens.

 8. MissK siger:

  Hi hi … hvor der er vilje er der vej n_nJeg så forresten en gravko den anden dag – og kom straks til at tænke på dig :)Jeg tog selvfølgelig et fint billede : http://www.fluffydreamsforeveryone.dk/wp-content/uploads/20120611-102819.jpg

 9. Mai-Britt siger:

  Du kan altid sende sådan et smil her: http://www.wimp.com/dogcamera/

 10. Nadia siger:

  Jeg synes altså det er helt vildt sjovt, du har taget et billede af en gravko, fordi du tænkte på mig ;)

 11. Nadia siger:

  Ha! Sådan skal min fremtidige gravhund også kunne gøre!

 12. Uden Relevans siger:

  Kan jeg også, i løbet af fire fem dage et par hundrede meter i intervaller på en to tre timer.

 13. MissK siger:

  Jaeh – det er lidt sjovt n_n den står der forresten stadig *G* Og ja – vi har også en butik med en hund på skiltet udenfor. Ikke helt en gravhund dog – men tæt nok på, at jeg har tænkt på at det skilt var noget lige for dig. Pt. har de også en mannequin stående udenfor, i brunt hunde kostume ! n_n

 14. Anonymous siger:

  hey, jeg linger en tomat efter en kilometer, men kan løbe 15 uden problemer. Så det er ikke det, det kommer an på – og den fine ven stoltheden-der-nægter-at-give-op løber snildt de resterende 2,5km. for dig. God tur.

 15. Nadia siger:

  Den satser jeg også kraftigt på! Tak ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.