11 kommentarer til Eftersmag

 1. Ibs siger:

  Heheheheee, I like the way you think!

 2. Heidi siger:

  Haha, hvor sjovt, sådan har jeg det med øl. Æææææælsker at kysse manden når han har drukket øl :-)

 3. Sådan har jeg også haft det med øl hele året.. men det er kun fordi jeg er gravid og det er det tætteste jeg kommer på at drikke en selv! :D

 4. Christina siger:

  Sådan foregår det også herhjemme for tiden. Jeg lider af sygdom i maven, og må derfor vente med de rådne fisk-bolcher, jeg har scoret, mens kæresten lystigt sutter sine hundeprutter i sig. Så jeg må nøjes med smagen af hundeprut, når jeg får et kys (haha, det lyder totalt åndssvagt, når man læser det – især hvis man ikke lige kender til Bonbon ;)).

 5. Stine siger:

  Det er sådan jeg er blevet second-hand snus-afhængig (oh yes!)…og så skiftede han en overgang til nikotintyggegummi. Det faktisk smager ret godt… :-/ Kan man blive nikotinafhængig, sådan, passiv-ahem-oralt?

 6. Nadia siger:

  Man må jo udnytte det, ikke? :)

 7. Nadia siger:

  Synes også øl-smag kan være fint – men kun hvis det er tidligt på aftenen ;)

 8. Nadia siger:

  Bare rolig, jeg er HELT med på Bonbon-bøljen, så jeg forstår ;)Godt din kæreste kan "ofre" sig for din skyld!

 9. Nadia siger:

  Jeg har aldrig kysset med en snus-bruger, så nu gør du mig faktisk helt nysgerrig. Har kun prøvet det selv. Hmm… Jeg må lokke Kasper til at prøve det en dag…

 10. Christina siger:

  Ja det tænkte jeg nok :) Det kom bare til at lyde ret absurd, hvis man ikke lige tænkte Bonbon ind i ligningen. Kom til at sidde og fnise af, at han "lystigt sutter sine hundeprutter i sig", og jeg må "nøjes med smagen af hundeprut, når jeg får et kys". Men okay, der skal så heller ikke så meget til at more mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.