8 kommentarer til Når man savner Karrebæksminde

 1. Anonymous siger:

  Kan godt lide at det ser ud til at man kan hoppe over "lille" Øresund, hvis man vil…medmindre man har små gravhundeben :D

 2. Nadia siger:

  Det er jo også næsten sådan det ser ud, når man står der :)Det ligner jo bare en lidt salt, stor flod…

 3. Anonymous siger:

  Hvor hyggeligt, du også kommer i Karrebæksminde. Vil se efter et meget kært gravhundemenneske næste gang, jeg er dernede. Hvilket godt må blive snart. Sådan en tur langs Søerne er bare ikke det samme. (Dem kan man godt hoppe over. Næsten. Måske, hvis man er stangspringer.)/Carina

 4. Nadia siger:

  Jeg boede i Karrebæksminde indtil jeg var 12-13 år, og en stor del af min familie bor dernede, så jo, det sker :) Desværre bare ikke ofte nok…Og nej, ingen sø kan gøre det ud for havet efter min mening. Ikke engang dem, der er på størrelse med Sjælland.

 5. Trins siger:

  Stemmer i… nej, hvor hyggeligt. Jeg er kommet på Enø siden 1980, da mine forældre købte sommerhus der. Nu har de bygget helårshus på grunden istedet for, så nu er jeg sikret en tur dertil endnu oftere.Jeg synes bare at huske at somrene altid var varme, solrige og fulde af softice og myg. Nu er de kun det sidste… det er gået lidt end af bakke for Enø. ;-/

 6. Nadia siger:

  Jeg synes stadig der er dejligt og idyllisk, men jeg kommer der også så sjældent, at den nostalgiske følelse ikke når at blive slidt helt væk ;)

 7. Anonymous siger:

  Bagerens is er ellers god. De fleste af varianterne, i hvert fald. Og softice i en pandekage fra Pandekagehuset smager lige så godt som i 80'erne. Eller også er jeg bare stædig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.