Sagde den gamle dame på 25 år

Posted by & filed under Alkohol, Fest, Kristoffer, Kulturchok.

I går var jeg inviteret til fødselsdag på Kassen, hvor jeg fik hilst på nogle af mine lillebrors venner fra det københavnske natteliv. Blev lidt fuld, men ikke for fuld til at observere, hvad jeg fornemmer er den nye hilse-form blandt de unge. Vi kender allesammen håndtrykket, og de fleste er også blevet vænnet til… Read more »

Svar #3: Pandekagebagning

Posted by & filed under Alkohol, Mad.

Jeg bager altid mine pandekager efter opskriften i kogebogsklassikeren “God Mad – Let At Lave”. Dog med en enkelt lille modifikation: Lidt ekstra mel og så er den hjemme!

Svar #2: Når jeg er i fitnesscenteret

Posted by & filed under Motion.

Det er en følelse, der tilsyneladende ikke forsvinder, uanset hvor ofte jeg træner og hvor længe jeg har været medlem. Jeg har efterhånden erkendt, jeg bliver nødt til at acceptere, fitnesscenteret ikke er gravhundens naturlige habitat – men at man godt kan være der en times tid alligevel, hvis det kun er et par gange om ugen.

Svar #1: Rengøring

Posted by & filed under Had, Kæresteuenighed, Parforhold.

Det spørgsmål, der overraskede mig mest, var at jeg blev bedt om at fortælle, hvordan vi gør rent. Lad mig sige det med det samme: Hvis spørgsmålet handlede om at få tips og tricks, er I kommet til det helt forkerte sted! Jeg hader at gøre rent. Hader, hader, hader. En af de ting, jeg frygter… Read more »

Den dovne måde

Posted by & filed under Dovenskab, Ferie.

Hvis du troede, der her kom et rigtigt blogindlæg, tog du fejl. Undskyld. Der ikke er plads til andet end præstationsangst i min hjerne lige nu. I stedet skal det handle om det her: Da jeg helst ikke vil have, min familie skal synes jeg er belastende at have på besøg (og ikke skal tro,… Read more »