I går var jeg inviteret til fødselsdag på Kassen, hvor jeg fik hilst på nogle af mine lillebrors venner fra det københavnske natteliv.
Blev lidt fuld, men ikke for fuld til at observere, hvad jeg fornemmer er den nye hilse-form blandt de unge. Vi kender allesammen håndtrykket, og de fleste er også blevet vænnet til det mere intime kram. Nu ser det så ud til, de berøringsangste må rykke deres grænser yderligere:

120930

8 kommentarer til Sagde den gamle dame på 25 år

 1. Lea siger:

  AD? Jeg er ikke engang kommet til lad-os-kramme-alle-også-selvom-vi-lige-har-mødt-hinanden trenden, så ansigtsslikning er nok liiiige over min grænse.(men sød tegning ;) )

 2. Nadia siger:

  Arh du vænner dig til det ;)

 3. Anne siger:

  ej jeg er også for gammel og berøringsangst til den slags, er kun lige kommet mig over min mands bemærkning da han kom hjem fra sidste herretur og sagde "hvad f… sker der lige for det, jeg tror at alle de andre har holdt et møde uden mig og besluttet at nu krammer vi når vi ser hinanden, vi er sg da mænd…"

 4. Lea siger:

  Er det for meget at spritte andres ansigter af, inden man slikker dem tilbage?

 5. Anonymous siger:

  Hvor gammel er din lillebror? Det er da virkelig ikke rart at skulle møde nogen med den hilsen ;)

 6. Nadia siger:

  Jeg synes det ville være helt i orden!

 7. Nadia siger:

  Jeg synes godt man kan kramme på en maskulin måde. Men generelt må jeg give ham ret, jeg synes også bedst om at give hånd.

 8. Nadia siger:

  Han er 22, fylder snart 23. Du må bare gøre klar til at skubbe folk væk, når du indleder dig på et kram ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.