For lang tid siden, dengang specialerapporten kun var et halvtomt word-dokument, tilbød Groupon mig nogle gratis deals, hvis jeg ville skrive lidt om dem herinde.

Til dem af jer, der ikke kender konceptet, så er det en virksomhed, der dagligt har tilbud på mad, wellness-halløj og rejser.
Det er et koncept, der på nogen måde passer ret godt til mig: Jeg kan godt lide at lege tilbudsjagt og vente på den bedste deal dukker op, og jeg får mulighed for at prøve nogle ting, jeg ellers aldrig ville bruge penge på. Desværre kan det godt blive dyrt i længden, så jeg holder mig til tilbud, jeg stoler på bliver en god oplevelse. F.eks. har jeg (før jeg fik et gavekort af Groupon) været til sugaring på Klinik Tine Alexandra, hvilket jeg kun kan anbefale. Jeg har været på klinikken flere gange siden, og jeg har planer om at vendte tilbage, så snart der er styr på dagpenge-løn-situationen.
Det ville jeg aldrig have indledt mig på, hvis jeg ikke havde fået et billigt starttilbud.

Nå, tilbage til mine gratis ting – den egentlige grund til at dette blogindlæg er blevet til.
Den ene halvdel af gavekortet brugte jeg (selvfølgelig) på sushi, jeg af uforklarlige årsager endnu ikke har fået hentet. Den anden halvdel brugte jeg på en “dybderensende ansigtsbehandling med peeling, massage og honningmaske”, som jeg fik i går.

Jeg har sjældent problemer med min hud, så jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet. Fortrød faktisk lidt da jeg ankom på skønhedsklinikken, og indså det tåbelige i situationen. Hvorfor spilde sit gratis gavekort på en ting, man slet ikke har brug for?
Da behandlingen gik i gang, fortrød jeg på ingen måde. Jeg skal forsvare mit speciale i morgen, og selvom jeg er overbevist om, det nok skal gå fint, så føler jeg mig ret stresset over det. Men alle tanker om speciale, stress og præstationsangst forsvandt fuldstændigt derinde. Tror endda jeg faldt lidt i søvn undervejs. Det var afslappende! En følelse der varede i flere timer bagefter.

120920

Det er ikke noget jeg ville købe til fuld pris, tror jeg, men bestemt en god oplevelse.

Jeg siger tak til Groupon for at smide gratis ting efter mig, jeg ikke har brug for, men sagtens kan nyde alligevel. Mere af den slags!


4 kommentarer til Sponsoreret indlæg

 1. Pi Andrea siger:

  For en del år siden, havde en daværende kollega og jeg en aftale hver tredie måned om at vi skulle forkæle os selv med en ansigtbehandling. Vi var begge single småbørnsmødre så vi var så heldige at få den skønne børnecheck hver tredie måned, og da vores unger bestemt ikke manglede noget blev en lille del af dem brugt på at forskønne facaden. Jeg har heller aldrig haft problemer med min hud, men jeg nød i den grad bare at ligge der under et tæppe og blive masseret og nusset om. Og ja det var af og til lige på grænsen af at falde i søvn…jeg skiftede arbejdsplads og derfor mistede jeg desværre den gode vane. :)

 2. Nadia siger:

  Det er også lidt en luksusting at bruge penge på – en dag når jeg bliver rig, kan det blive en regelmæssig vane ;)Du må finde en at starte op med igen, det lyder som om du savner det :)

 3. Kath siger:

  Jeg havde heller aldrig haft problemhud, før jeg fik min første ansigtsbehandling. Men der lige 2 dage, og så har jeg faktisk haft det i større eller mindre grad lige siden.Men nu har jeg da en undskyldning for at bruge penge på selvforkælelse :-S.

 4. Nadia siger:

  Det der var jeg faktisk lidt bekymret for, da jeg tog derhen. Heldigvis ligner min hud stadig sig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.