Jeg bager altid mine pandekager efter opskriften i kogebogsklassikeren “God Mad – Let At Lave”. Dog med en enkelt lille modifikation:

120928
Lidt ekstra mel og så er den hjemme!

16 kommentarer til Svar #3: Pandekagebagning

 1. nanabech.com siger:

  (Kæreste kigger med over skulderen) : "Nana, hvorfor er du tegnet som en hund? Du er da mere en kat, hvis det er.." ..

 2. Pi Andrea siger:

  Den bog/opskrift bruger jeg også altid, dog uden øl, og jeg bruge konsekvent kærnemælk … Mums det er godt :)

 3. Mette siger:

  Der skal dælme ikke spares på øllet – god stil ;-) Nu får jeg lyst til at bage pandekager!

 4. Anonymous siger:

  Hej Nadia. Så lige det her indlæg og kom til at tænke på dig! Den skål må da lige være noget for dig ;)http://www.bloglovin.com/frame?post=568905742&frame;_type=a&blog;=2551088&link;=aHR0cDovL3BhZ2lrLmRrLzIwMTIvMDkvZmEtc3R5ci1wYS1yaW5nZW5lLW1lZC1lbi1ncmF2aHVuZC8

 5. Laura Hansen siger:

  Pandekager! Det er fantastisk. Og crêperies er en sf de bedste ting ved at bo i Paris. Men det er nu bedre at lave dem selv, for så er der MANGE!!!

 6. anjoe siger:

  Ja efter rengøring og motion har man sandelig fortjent pandekager med lidt ekstra stimulans i :-D

 7. Nadia siger:

  Haha! Jamen øl i pandekager er en uundværlighed!

 8. Nadia siger:

  Men… Men… Det er jo smagen af pandekage!?!Kærnemælken må jeg få afprøvet ved lejlighed :)

 9. Nadia siger:

  Gør det! Og husk at dele :)

 10. Nadia siger:

  Jeg skal bare lige finde en måde, hvorpå jeg kan snige den ind i lejligheden, uden Kasper opdager det…

 11. Nadia siger:

  Og er der noget bedre end MANGE pandekager? Jeg tror et ikke!

 12. Nadia siger:

  Det synes jeg også, man skal jo have en belønning :)

 13. Lotte siger:

  Problemet er, at i kampens hede føles det lidt kedeligt kun at tilsætte et par spiseskefulde øl. Men på den anden side, så står man jo med en øl tilovers som ikke må gå til spilde :)www.bogfuglen.blogspot.dk

 14. Nadia siger:

  Ha! Ja, det kan man jo sige!

 15. Lise siger:

  …og så bliver man jo nødt til at drikke resten af øllen bagefter. Og det er jo også dejligt, uanset om der er brugt 3 spsk. eller 1 dl. til dejen. Jeg bruger aldrig øl i pandekager, men til gengæld i vafler. Og i den opskrift jeg bruger skal der kun 1 dl. i, så er der 23 cl. tilbage til mig.

 16. Nadia siger:

  Ølvafler lyder bestemt heller ikke dårligt! Det må jeg prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.