18 kommentarer til Tro på det!

 1. Caro Hessner siger:

  Fedt at du er blevet færdig! Jeg laver også altid "den tanke", men oftest er det sgu søvn man har brug for /endelig tid til!

 2. Tillykke med at du er færdig!! :-) Du fortjener da også en lur nu!

 3. Anonymous siger:

  Giv tid – halvanden uge efter jeg afleverede begyndte jeg så småt at føle, at jeg faktisk var nogenlunde udhvilet ;) Indtil da må man altså bare sove alt det man kan :)

 4. Teresa siger:

  Sov dejligt og længe!! Stort tillykke

 5. Nadia siger:

  Tak! Men det er jo ikke helt overstået endnu :)Resten tror jeg dog ikke bliver helt så hårdt.

 6. Nadia siger:

  Ja, jeg må nok også bare erkende, at der lige nu ikke engang er energi til at se fjernsyn. Så ryger tøjvask og den slags ret langt ned på listen…

 7. Nadia siger:

  Næsten færdig! Der mangler lige et forsvar om et par uger :)

 8. Nadia siger:

  Det lyder heller ikke helt dårligt med en hel uge, hvor jeg kan sove så meget jeg har lyst!

 9. Nadia siger:

  Dét vil jeg gøre! Tak!

 10. Deborah siger:

  Ja man er HELT udmattet, men så er du dejligt frisk til resten bagefter :-)

 11. Nadia siger:

  Det håber jeg du har ret i :)

 12. visitsen siger:

  Tillykke og sov godt. Nu har jeg ikke prøvet at man skulle forsvare sit speciale – så derfor var det en utrolig flad fornemmelse dengang jeg afleverede og bare kunne gå hjem til resten af mit liv og rod – og vente på en karakter.Tænker at det må være så fedt at skulle op og forsvare (og bare snakke om) det man har brugt så meget tid og energi på – og det med nogen der rent faktisk har læst det man har skrevet … og jeg mener sådan rigtig læst ikke sådan som nok folk gennem specialetiden er blevet tvunget til at læse afsnit og brudstykker og har sagt "æh – og øh".Pøj-pøj med det.

 13. Nadia siger:

  Det kan jeg sagtens forstå! Ville nok også være lidt skuffet, hvis det bare sluttede her. Uden afsluttende eksamen, hvor ens venner og familie deltager, efterfulgt af "champagne" og god stemning… Den del glæder jeg mig helt vildt til!Og selvom jeg kommer til at være voldsomt nervøs på dagen (mest bare for karakteren – selve forsvaret tror jeg nok skal gå fint), så bliver det jo også en stor oplevelse.(Måske jeg bliver lidt mindre positiv, når dagen nærmer sig ;)Tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.