Heldigvis var aftenen det hele værd. Tror jeg. Husker ærlig talt ikke så meget fra efter klokken 12, hvor gratis fødselsdagsdrinks blev stillet til rådighed…


17 kommentarer til Dårlig timing

 1. mette siger:

  Hjertelig tillykke med dagen :-) Og så er jeg da helt vild med din tegning (også i dag) for det er jo sådan det er, man vågner op med pels på tungen og tænder, hvor pokker kommer det fra, har man ædt en ilder på vej hjem, eller hvad er der sket ?

 2. Tillykke med din fødselsdag :) Min vovse havde også fødselsdag i går (lørdag) :) Håber du trods tømmermænd havde en vovsefin dag :)

 3. Emilie Ulbæk siger:

  Sådan kan det gå! ;-)Men i hvert fald mange gange tillykke med fødselsdagen!Jeg håber du fik en god fødselsdag, trods omstændighederne, om ikke andet er jeg sikker på, at dynen kunne være en god ven. :-)

 4. Tillykke med fødselsdagen. Godt nok har du tømmermænd i dag, men det er da ikke dårligt at begynde fødselsdagen med gratis drinks!

 5. Pi Andrea siger:

  Hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Håber at du snart er de hår på tungen kvit og på toppen igen :)

 6. Anonymous siger:

  Ønsker da lige et hjerteligt tillykke med dagen…. Og ja pels på tungen er ikke rart, men kuren er: brasede kartofler, bacon, ketchup, samt et glas iskoldt cacaomælk og en liter skoldhed te… så kører livet igen på rette spor… :-D Hav nu en dejlig dag… :-DHelle…. som har prøvet det nogle gange dengang da jeg var yngre..:-D

 7. Cecilie L. siger:

  Sidste år til min fødselsdag havde jeg de værste tømmermænd jeg nogensinde har haft… og skulle endda igennem familiebrunch, køb af lejlighed og venindemiddag – mig som vært på to af tingene. Det gør jeg godt nok aldrig igen – men det er da en god historie ;) God bedring og tillykke :)

 8. Alice M siger:

  STORT tillykke med dagen.

 9. Christina siger:

  Tillykke :) Håber, du havde en god dag på trods af tømmermændene ;)

 10. SanneBogorm siger:

  Tillykke :) Jeg havde fødselsdag sidste søndag, og nød også dagen med forkælelse og god mad :)

 11. Louise siger:

  Tillykke med fødselsdagen :0)

 12. Gurli Laursen siger:

  Forsinket tillykke med fødselsdagen – dejligt at se, at du blev fejret den med maner :-)

 13. Anne LO siger:

  Hov! Fødselsdag! Tillykke med det!

 14. Piskeriset siger:

  Tillykke med dagen – lyder som om den blev fejret med manér ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.