28 kommentarer til Mangler privatliv

 1. Rikke siger:

  Åh, dagen starter godt og med et grin når der er gravhundearmevift.

 2. Piskeriset siger:

  Hæhæhæ! Ind imellem skal kærester bare kende deres besøgstid :-D

 3. Janni siger:

  Hihihiiiii jeg grinede helt vildt ;) Kan lige se det for mig at jo mere du prøver at få Kasper til at gå, jo mere nysgerrig bliver han og jo mere desperat bliver du LOL

 4. Maja siger:

  Hihi tager i gerningsøjeblikket ;)
  Bare af ren nysgerrighed *host* hvilke Disney Channel programmer kan man se med netflix? Altså ikke fordi jeg er særlig meget interesseret *host*

 5. Camilla siger:

  Hahaha, jeg elsker gravhundearmevift! Er desuden vild med den hysteriske reaktion, på noget så ligegyldigt. Men kender godt de der guilty pleasures som ingen skal kende til :p

 6. Julie siger:

  Årh, hvor skønt at høre, at jeg ikke er den eneste :-) Godt nok har jeg hverken tv eller netflix, men lige så snart jeg besøger mine forældre, hvor jeg både har tv og masser af kanaler, er det absolut eneste jeg ser Disney Channel.

  -Julie, 27 år ;-)

  • Nadia siger:

   Synes også det var lidt af et problem, da boligforeningen købte den udvidede kabelpakke… Jeg kan ikke huske, jeg nogensinde har set så meget tegnefilm som i den efterfølgende sommer.

 7. Stine K.A. siger:

  Ha ha ha! Jeg ville gøre præcis det samme (inkl. at se Disney Channel, ahæm).

 8. Hahaha – fantastisk! Jeg kender det SÅ godt! Nogle gange så skal man bare have et univers helt helt for sig selv. UDEN kærester, der synes man er fjollet!

 9. Camilla siger:

  Phineas & Ferb <3 – har set dem alle på netflix nu! :D

 10. Astrid siger:

  Du ved godt, at du kan se netflix på din android/iPhone, iPad og computer med samme abonnement, ikke? Så kan man se alle sine pinlige programmer HELT i fred for uforstående mænd… :)

 11. Kathrine R. siger:

  Her er kæresten heldigvis med på at se tegnefilm :-) Så vi ser ‘Rip, Rap og Rup på eventyr’!

 12. Frk. Vægt siger:

  Præcis grunden til at jeg elsker min 8-årige datter – så kan jeg nemlig se Phineas & Ferb helt uden at nogen undrer sig når bare hun sidder ved siden af :D

 13. Sif siger:

  Jeg er tvangsindlagt til de der kanaler hver 2. uge, og det er uhyggeligt så hurtigt man begynder at følge med og ligefrem være underholdt og synes det er godt, ahem.

  Mit eneste ønske er at de holder op med at synkronisere (sagde den voksne, der slet ikke er i målgruppen).

  • Nadia siger:

   Ja, jo, nu har jeg efterhånden vænnet mig så meget til det, jeg ikke bryder mig om de engelske stemmer. Undtagen i Phineas & Ferb. Ferbs accent giver jo ingen mening på dansk!

 14. pernille siger:

  Det er da research … til bloggen selvfølgelig.
  Når man tegner en blog må man gerne nørde lidt med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.