Det føltes meget voksent at tjekke ind på hotellet, syntes jeg. Så stod man der, alene, og skulle betale for et hotelværelse kun til sig selv. Med computeren under armen og et “Der er vel også trådløst internet på værelset, ikke?”. En slags test på voksenlivet, en gratis prøve på en fremtid, hvor man skal rejse verden rundt med sit arbejde. Og på trods af, jeg her fik det i light-udgaven (Aarhus), forekom det mig at være ret spændende.

Da jeg havde pakket ud, satte jeg mig ved skrivebordet. Og indså min fejl.

Det kursus jeg skal til på Aarhus Universitet de næste fire dage, har fandme bare at være togturen og hotelopholdet værd!

 


21 kommentarer til ALT er turkis herinde. Alt!

 1. Anne siger:

  Dvd’er med tv-serier er vejen frem. Eller smut ned forbi en boghandler og køb en god bog. Så kan du læse den og dyrke cafeerne i Århus om aftenen.

 2. Sisse siger:

  Hvis det turkise helvede truer med at opsluge dig, så sig til, så giver jeg en øl og en pose salmiaklakrids!

  • Nadia siger:

   Faktisk passede det mig meget godt, når alt kom til alt. Det der med at være et nyt sted, lære nye ting og tale med nye mennesker hele dagen gør, at det faktisk er virkelig rart, bare at tage hjem på hotellet og være helt sig selv.
   Men ellers tusind tak for tilbudet :)
   (Sagde jeg lige nej til salmiak der? Jeg må være syg?)

 3. Christine siger:

  Du må da have masser af læsere i Århus som hellere end gerne vil underholde dig de næste aftener? :)
  Havde jeg boet i Århus havde jeg helt sikkert foreslået en pandekageaften :)

 4. Ducky siger:

  Åh ja, husker godt at være helt gearet over første forretningsrejse. Følte mig SÅ voksen (og vigtig), lige ind til jeg opdagede hvor røvsygt det var efter kl 17.

 5. Hanne siger:

  Spørg på twitter hvem der gider mødes om aftenen. Masser af de søde tweeps er fra Århus!

 6. Liv siger:

  Du skal til fællessang på fairbar NU(Nørre Alle 66).
  Derudover må du gerne sove hos mig, du skriver bare (regner med du kan se min email). Vi har en fællesbekendt/koala, så mi casa su casa.

  • Nadia siger:

   Det der læste jeg først tirsdag, og jeg var så bitter over, jeg gik glip af det. Selvom jeg var ret træt i mandags, havde jeg helt klart være frisk på fællessang og øl.

 7. Årh, jeg havde gerne taget babyen under armen og underholdt dig om aftenen, men det er jo nærmest umuligt at komme nogen steder med barnevogn i øjeblikket! :D

  • Nadia siger:

   Ja, for fanden! Red dig selv! Mine ben er helt ødelagte af at gå rundt i Århus pga alt det sne og is. Ingen grund til at slæbe en barnevogn med! (På den anden side kan man måske støtte sig lidt til den?)

 8. pernille siger:

  Cabinn har en “ski” (sådan udtales det jeg VIL ikke sætte mig ind i hvordan det staves) aftale med AU, og det er derfor DET hotel vi bruger når folk kommer på besøg.
  Jeg har aldrig været der selv, men ved nu at jeg har indlagt flere sagesløse VIPer (VIdenskabeligt Personel) til det turkise helvede.
  Så tror da pokker at den sidste professor jeg hentede der (ham med en kuffert beklædt med smagfuldt brunt plys), trak på svaret da jeg spurgte om han havde sovet godt.

  • Nadia siger:

   Jeg sover faktisk helt fint herinde, måske fordi jeg ikke har nogen naboer? Men altså, ja, pænt turkis farve smurt ud over det hele…
   Hvad med gæstehuset, hvorfor bruger de ikke det i stedet?

   • pernille siger:

    Når folk skal være her i længere tid får de en af de små lejligheder som ligger meget bekvem et par etager oven på vores afdeling.
    Hvis det er folk som kommer forbi et par dage til workshops ect. kan det være rart at have dem nede i centrum, hvor de kan underholde sig selv lidt, og der er morgen mad med i prisen.

 9. Katarina siger:

  AU har også aftale med Hotel Guldsmeden hvor jeg arbejder.. kom og bo der næste gang.. meget hyggeligere og der er en rar reception/café du kan sidde og blogge i, samt rigtig søde receptionister der læser Hverdagsnadia ;)

 10. Anette/Solvej siger:

  Åh ja, det er forresten rigtigt, at de har en forkærlighed for tyrkis på CabInn… det havde jeg lige glemt, da jeg kom til at sige, at du da kunne prøve dem.. Undskyld. :)
  Tænkt på noget lyserødt (måske en bjørn) eller gravhunde-brunt – måske det hjælper? ;) Ellers har jeg desværre ingen idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.