Kategorier: Jul.

16 kommentarer til Vi er ikke venner mere

 1. Louise siger:

  Sikke et dejligt gensyn. Jeg havde desværre ikke lagt mærke til at du havde skiftet domæne. Og af uforklarlige grunde ikke kigget forbi et stykke tid(Men du var savnet var du). Men nu er min blogliste opdateret, og jeg glæder mig til at følge dine tegninger igen :-)

  • Nadia siger:

   Jeg er glad for, du har fundet tilbage :)
   Ja, jeg burde nok have advaret folk, før jeg rykkede server. Selvom domænet er det samme, forløb det åbenbart ikke så gnidningsfrit, som jeg havde forventet. Aner ingenting om den slags.

 2. Caroline siger:

  400,-?
  phew – til den pris burde det holde flere år…pludselig sætter jeg endnu mere pris på den juletræsfamilie jeg er født ind i.

 3. Hanne siger:

  Har du det i en “rigtig” juletræsfod hvor du kan vande, og vander du det? Det er sådan en voksen-ting. Men det giver lige træet et par dage mere. Det er også vigtigt, hvilken slags gran det er, men jeg kan ikke huske, hvad der er godt.

 4. Mette Holmgaard siger:

  Har du overvejet et træ af plastic? Godt nytår fra den jule-afslappede!

 5. Sif siger:

  De er satme blevet dyre, de møgtræer. Men vi køber dem jo alligevel. Vores har nålene i behold, jeg agter at holde fast i det til det ikke kan mere.

 6. Anne siger:

  Vores juletræ er også båret ud i dag, og så prøvede min mand at sætte ild til det = :) i haven. Men det lykkedes ikke, så det lader til at fireblock virker. Det er dejligt at vide, når man kombinerer småbørn og levende lys på juletræet :)

 7. 400?! Åh, hvor er jeg glad for, at jeg aldrig fik taget mig sammen til at købe et (ok, i virkeligheden var det fordi, at jeg ikke stoler på, at min søn kan lade være med at vælte det….).

 8. Janni siger:

  Tror du sku se vores juletræer ;) Juletræet vi havde juleaften er BESTEMT værd at blære sig med ;) og vi fik det til den nette sum af 200 kr :D

  http://jemkem.blogspot.dk/2013/01/hjt-fra-trets-grnne-top.html
  Glædelig bagjul ;)

  Men uf… 400 kr er også mange penge :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.