I 2012 blev jeg langt om længe færdig med min uddannelse i farmaceutisk videnskab. Sekundet efter fik jeg en stilling på Panum (i samarbejde med Lundbeck og Farma) som ph.d.-studerende. Det føltes cirka sådan her:

 

I 2013 håber jeg at være lige så begejstret for mit ph.d.-studium som jeg er nu. Men jeg håber også, jeg bliver bedre til at tøjre min entusiasme, når folk af høflighed spørger ind til mit arbejde.


6 kommentarer til Årsskifte #2

 1. At ride af sted på en enhjørning – det må være ret positivt. Kender godt det med at skulle tøjre engagementet. Når folk spørger ind til mit job som lærer, er det som at trykke på en “start”-knap – jeg ævler løs om undervisningsmetoder m.m og stopper først, når folk begynder at gabe…næsten.

 2. Konen siger:

  Jeg vil mægtig gerne høre om dit arbejde! Illustrerer du ikke nogle neuroner eller hvad det nu er du laver til os? Pretty please?

  • Nadia siger:

   Jeg er i gang. Men ud over det skal være så simpelt, at alle kan forstå det, vil jeg gerne have, det skal være så lidt forsimplet, at det ikke er forkert.
   Og det er noget af en udfordring, synes jeg.

 3. Denise siger:

  Jeg er vild med din entusiasme for dit job. Håber selv jeg får et job, jeg er ligeså vild med, som du tydeligvis er for dit ;) Elsker vist også lige enhjørningen :)

  Dejligt at kommentar feltet er blevet mere brugervenligt, vil helt sikkert begynde at kommentere lidt oftere ;)

  • Nadia siger:

   Det håber jeg også for dig! Ja, jeg er helt sikkert meget begejstret. At vågne hver morgen og glæde sig lidt til at tage på arbejde, det er helt klart en luksus. Jeg håber det fortsætter sådan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.