I 2012 var jeg nærmest ikke ude at rejse.

 

I 2013 bliver det helt anderledes. Kalenderen for det første halve år er allerede fyldt op, og for første gang nogensinde skal jeg uden for Europa:

 

(Ægte) japansk bryllup, karaoke med Hanne i Tokyo, på autentisk engelsk pub med Kim og besøg hos Jessi i hendes amerikanske elektrofysiologiske laboratorium? Evt. krydret med lidt hvaler og/eller en kajaktur på stillehavet?

Det kan ikke gå galt.


12 kommentarer til Årsskifte #3

 1. Mette Holmgaard siger:

  Hvad så med bloggen :-(? Vi er jo nogen der må blive bag skærmen i DK mens du suser rundt. Men det er dig nu vel undt :-))

 2. Wow…Jeg VIDSTE jeg aldrig skulle være blevet lærer…det har jeg kun fået en tur til Bornholm og en til Fåborg ud af…

  • Nadia siger:

   Altså, turen til London og til Japan har ingenting med studiet at gøre. Turen til San Diego har delvist, men jeg betaler selv flybilletten.
   Mest af alt handler det om, jeg kender en del der bor i udlandet lige nu, og når man kan bo hos dem, gør det jo rejsen en del billigere :)

 3. Eij, jeg vil også kende en masse mennesker rundt omkring i verden, så jeg har en undskyldning for at komme ud og opleve noget mere af den…

 4. Deborah siger:

  Fedt at komme ud og rejser :-) Jeg vil nu mene, at der mangler en tur til Berlin på din liste, hvis du ikke har været der. Der er fantastisk, men forhåbentlig skal du mere ud og rejse i fremtiden.

  • Nadia siger:

   Jeg var i Berlin i juleferien forrige år, så jeg har været der. Men jeg tror mine rejseplaner (dem i blogindlægget) for det næste halve år er rigeligt :)
   Og hvem ved, måske skal jeg til Seattle for en længere periode senere.

 5. Christina siger:

  Det lyder helt fantastisk – og du fortjener det SÅ meget!
  Godt nytår til dig og Kasper :)

  /Christina

 6. Signe siger:

  Det lyder fantastisk:) Håber, du stadig får tid til din blog. Den er så fantastisk og forfriskende. Bliver altid glad, når der på min Bloglovin-liste er et ulæst indlæg fra dig.

  • Nadia siger:

   Årh, hvor er du sød!
   Nu må vi se, jeg har ikke lige nogen konkrete planer for, hvordan den skal passes når jeg er afsted. Måske tager jeg tegnebrættet med, det er sådan en nogenlunde erstatning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.