9 kommentarer til Han har jo ret…

 1. Rebecca siger:

  I et kort øjeblik fik jeg flashbacks til Lykke fra tv-serien af samme navn og hendes besættelse af medicinalvirksomheden SanaFortis. :/

 2. Randi siger:

  Hehe, jeg tænkte også straks på Lykke :-)

  Men hvis du skulle mangle flere Lundbeck gadgets, så sig endelig til! Jeg arbejder nemlig for Lundbeck, og det ville bestemt være det mindste jeg kunne gøre som tak for alle de gode blog indlæg ;-)

  • Nadia siger:

   Hvis jeg ikke synes, jeg burde holde mig selv lidt i skak i den retning, så kunne jeg også selv hamstre lidt :) Jeg er derude med jævne mellemrum, og senere i mit ph.d.-forløb er det planen, jeg skal arbejde derude fast.
   Men det kan være vi ses i kantinen så? Jeg elsker den. Jeg forsøger altid at presse en frokost ind i planerne, hvis jeg alligevel skal derud.

   • Randi siger:

    Fedt, ja så kan det da sagtens være, jeg kommer der tit :-) Kantinen er rigtig god, det er sjældent at de serverer decideret kedelig mad.
    Hvis du skal hamstre, så kan jeg anbefale Lundbeck chokoladen (lavet hos summerbird) Very nice!

    • Stine siger:

     Wauw, hvor det tydeligvis sucks at være phd-studerende i det offentlige…

     … vi kan højst hamstre kuglepenne. Uden logo.

     • Nadia siger:

      Randi: Lundbeck-summerbird-chokolade? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Det bliver jeg nødt til at finde en dag!

      Stine: Nej, jeg synes heller ikke Panum har det store at byde på i den retning. Og det siger ret meget taget i betragtning af, jeg bliver begejstret for en Lundbeck-plastikpose…
      Men okay, i stedet får vi… Vi får… Øhm.. Hjælp mig lige her? Fri forskning måske?

     • Stine siger:

      Nadja: Tja, tjo.. nu har jeg jo kun været ansat som phd-studerende i tre uger – jeg venter tålmodigt på at frynsegoderne (og øh, kontorpladsen og computeren) dukker op ;)

      Jo jo, alle er megaflinke! Det er de garanteret ikke der, hvor de har Summerbird-chokolade. Næhnej, når man har brug for søde sager til at søde sine medarbejdere, må de som udgangspunkt være pure evil. ;p

     • Nadia siger:

      Haha! Ja, der gik flere måneder før jeg fik adgangskort og computerlogin – jeg håber du er ansat et sted, hvor det går lidt hurtigere.
      Jeg kan godt leve med at være pure evil, hvis jeg får summerbirdchokolade, når jeg skal til at arbejde derude fast ;) Men indtil da – pfff! Hvor plat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.