15 kommentarer til Sagt af en, der har brugt de sidste 4 måneder i Californien

 1. Mette Holmgaard siger:

  Tror du skal overveje at omgåes nogen andre mennesker!!!!!

 2. Laura siger:

  Det er sjovt, jeg vænnede mig ret hurtigt til at sne, det var noget, der varede en weekend, og temperaturer under frysepunktet var uhørt koldt. Men jeg er selvfølgelig også kun i Paris og ikke i Californien…

  • Nadia siger:

   Her er der vist mest regn om vinteren. Åbenbart en lidt for kedelig mellemting.
   Heldigvis er jeg ankommet lige som foråret sætter ind. Her er 20 grader midt på dagen, konstant solskin og en let brise fra Stillehavet. Lige til at overleve skulle jeg mene… Og bestemt ikke noget jeg ville bytte for minus to grader og sjappet, brunt sne.

 3. Mette siger:

  Bliv hvor du er! Jeg savner Californien dagligt!

 4. Trine S siger:

  Stak du hende med et spyd eller en sabel?

 5. Hybel siger:

  Hey, så ligger jeg syg her med ingen stemme, ingen hørelse og snot hammerende forkølet med hoste til dessert … Så påstår en eller anden dansker i Californien at vedkommende savner vinteren …. Dét forstår jeg simpelthen ikke …. hooost atjuuu …snøft…

  • Nadia siger:

   Faktisk er hun tysker (hun skriver sin ph.d. i Danmark), men jeg ved ikke om det gør den store forskel.
   Her er godt nok lidt tørkegrimt rundt omkring, men her er også solskin, kolibrier, palmer og mangel på forkølede mennesker. Hvis du var i Californien lige nu, var du sikkert ude at surfe eller bade med delfiner i stedet for at være syg. Og det kan man jo ikke blive træt af, tænker jeg.

 6. Kris siger:

  Nogen mennesker er det svært at have ondt af.

Leave a Reply

Your email address will not be published.