Hvis det en dag rent faktisk skal lykkes for mig, at give Kasper et bedre indtryk af mine kolleger, kræver det selvfølgelig, at mine kolleger begynder at samarbejde med mig…

 

140102a

 

 

Det kræver også, at Kasper holder op med komme hjem kl. 3 om natten – ædru.

 

140102b


10 kommentarer til “Og så forlod vi Nadias lejlighed og drak videre et andet sted”

 1. Juliette siger:

  Jeg synes nu, det er Kasper, der bør justere sin attitude, hvis han kan have noget imod den slags hjertelig spas & kalas! ;)

  • Nadia siger:

   Altså, i virkeligheden bebrejder jeg ikke Kasper, at han ikke springer i armene på Lea, når han kun har mødt hende a) mens hun brækker sig i vores toilet, b) er fuld og højlydt erklærer ham sin kærlighed – på trods af deres første møde (se “a”) og slutteligt c) sidder med hånden oppe i en død krebs foran chat roulette. Igen fuld.

   Men Kasper er sød og ikke specielt fordomsfuld, så hvis han en dag kan møde hende ædru, er jeg sikker på, han vil kunne lide hende!

 2. Eva siger:

  Jeg har savnet gravhunden SÅ meget, men jeg har altså også VIRKELIG savnet musen-med-den-lange-snude (OG den lyserøde bjørn OG den sure, blå fugl og ALT). Er det et skaldyr af en art, der ligger ind over tastaturet på den sidste tegning?

  • Nadia siger:

   Ja. Det er en krebs (rester fra en middag). Nærmere bestemt Poul Krebs.
   Vi var fulde, det var sent og Lea foreslog vi brugte den som fingerdukke og satte chat roulette på.
   Historien er faktisk en smule værre, end jeg har tegnet den. Måske var der ikke en sød og nuttet kanin på skærmen, lige i det sekund Kasper trådte ind ad døren. Men jeg orker simpelthen ikke at tegne den rigtige situation – det resulterer nok bare i en lind strøm af klamme søgeord.
   Der er også grænser for, i hvilke situationer jeg har lyst til at tegne nuttede dyr…

   Og tusind tak, jeg har også virkelig savnet dem alle sammen! :)

 3. Sif siger:

  Åh jeg har savnet gravhundetegningerne.

 4. Rikke Knudsen siger:

  Hej Nadia.
  Jeg har først lige opdaget din blog – helt pjattet med dig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.