Hvis du går ind i et vilkårligt, valassorteret supermarked, vil du inden for de første 3 minutter have fundet mindst 15 slags pesto at vælge mellem.

Hvis intentionen med at gå derind derimod var at købe en helt almindelig, æblesmagende cider, kan du lige så godt bukke dig frem over og få det overstået med det samme.

 

140104

10 kommentarer til Savner jo faktisk Systembolaget?

 1. Anna siger:

  Haha, meget vedkommende!
  Jeg er lige kommet hjem fra en fest hvor vi skulle drikke restlageret af cidere fra rusturen (vi har prøvet at komme til bunds en gang før ved en festlig lejlighed).
  Jeg er fuldstændigt sukret i munden og sidder og kværner to gange leverdreng selvom jeg ikke er sulten, fordi jeg er bange for at mine indre organer krystalliserer.

  • Nadia siger:

   Ha! Årh hvor jeg kender det… Man burde virkelig bare holde sig fra det.
   (Min teori er at salmiaklakrids kan fjerne alle slags sukkerrelaterede kvalmer – så kan man jo æde sig først til den ene, så til den anden slags kvalme..)

 2. Ceciliek siger:

  Åååh.. Du har så ret!
  Man forstår det jo ikke. Men man giver alligevel gerne liige en hundredelap for tre, når man står på den lokale bodega og er træt af flad øl.
  Øv.

 3. Mai siger:

  Jeg er lige vendt hjem fra England, og jeg har allerede cider-abstinenser…
  Engelske supermarkeder (især Tesco!) er eldorado hvis man kan lide cider der rent faktisk smager af frugt, og ikke giver sukkersyge efter 2 dåser!

 4. Mie siger:

  Mmmmhhhh… Rigtig cider…
  Har også undret mig over, hvorfor det ikke rigtig er nået til Danmark, det er da ikke fordi, vi ellers er et folkefærd med hang til oversukrede varer?
  Folket må inspireres til oprør over denne åbenlyse mangel i dagligvareudbuddet!

 5. Tina siger:

  Abigails er vores ven! Det er ikke for at reklamere, men abigails.dk er sådan en expat-butik med gode sager af enhver slags (inkl. cider) fra England! Og til meget rimelige priser syntes jeg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.