140212a

 

 

Min lillebror er allerede flyttet ud igen. Det hele gik sindssygt stærkt: Jeg skrev på bloggen, Anne skrev en kommentar om en tom lejlighed, Kristoffer flyttede ind. Så nemt kan det (åbenbart) gøres!

Selvom det måske er lidt egoistisk af mig, så er det lige før, jeg synes han flyttede ud for tidligt. Jeg mener, jeg havde så mange planer for vores bofællesskab! Og eftersom jeg havde forventet, Kristoffer skulle være i vores lejlighed i mindst to måneder endnu, nåede jeg slet ikke at føre nogle af planerne ført ud i livet, før han var flyttet.

 

140212b

 

 

Jeg må dog også indrømme, at det er rart at få vores soveværelse tilbage. Uanset hvor sød, pligtopfyldende og betænksom han var, uanset hvor grundigt han gjorde rent og ryddede op, uanset hvor behageligt han forsøgte at gøre det for os, så ændrer det ikke på, der er situationer, hvor man havde foretrukket, han befandt sig et helt andet sted…

 

 

140212c

 

 

140212d

 

 

140212e

 

 

140212f

 


13 kommentarer til Det lykkedes!

 1. Anette siger:

  Hvor skønt for ham – tillykke! Måtte han så også have den lille fine corgi med i den nye lejlighed?

 2. byMelchiors siger:

  Det er da for fantastisk!!
  (Dine læsere er SÅ meget federe end mine læsere åbenbart :-D )
  Har du flere i ærmet?

  Vi er udstyret med en sindssyg beboer i ejendommen, der sparker hunde & katte, når han ser dem og lægger gift ud – selvom der er dyretilladelse og en ejendomsadministrator, der ikke vil gøre noget. Så der må meget gerne snart falde noget bolig ned fra himlen ;-)

  • Nadia siger:

   Ja, det kunne ikke være mere perfekt!
   Men nej, der er desværre ikke nogen reservelejligheder. Han fik vist kun ét andet (konkret) tilbud, men det var et værelse i et ret stort bofællesskab, og jeg tror der var en hel liste af ansøgere :/
   Jeg håber det lykkes for dig snart! Det andet lyder jo helt uholdbart.

 3. maja siger:

  Altså, efter at have set et billede af ham lillebroderen, så sidder jeg da og ærger mig lidt over, at jeg ikke nåede, at tilbyde både fyr og hund husly! ;)

  • Nadia siger:

   Som storesøster har jeg lidt svært ved at gennemskue, hvad jeg skal svare her ;)

   • Maja siger:

    Jeg kan godt se, at creeper-faktoren var lidt høj.. Jeg beklager. ;)

    Noget helt andet, du har før sagt, at du læser ret mange tegneserier. Har du et godt sted, at købe dem i København eller sted, at starte? Jeg synes det virker lidt uoverskueligt, at komme ind i ‘den verden’. Så, hvis du har nogle fifs eller gode råd til en starter, så ville det være vildt fedt! :)

    • Nadia siger:

     Fantask! Helt klart! De har længe åbent, så man lige kan nå ned efter arbejde, og de er SÅ søde til at hjælpe med at finde gode tegneserier! Ellers er der Faraos Cigarer, det er et meget godt alternativ.
     Jeg er i øvrigt slet ikke så godt inde i tegneserieverdenen, jeg er bare ikke så kræsen og læser det meste jeg falder over. Derfor lever jeg ret meget af andres anbefalinger, gode tips i f.eks. Fantask samt nyheder fra Nummer 9.
     Man kan også rode bibliotekets skuffer igennem, men det er med meget varierende resultater, synes jeg.

    • Kristoffer siger:

     Maja jeg er smigret, og jeg ved at min søster virkelig værdsætter din flatterende kommentar, selvom hun prøver at virke “søster agtig” P.S. Jeg har masser af starin lys, film og laver virkelig god mad ;) wink wink!

 4. Emma siger:

  Ej hvor er det godt!
  Jeg har fulgt din jagt efter en lejlighed til din bror, og tillykke med det!

 5. Pingback: Kan I hjælpe?

Leave a Reply

Your email address will not be published.