11 kommentarer til Kaotisk uge – del 3

 1. Haha. Fornemmer man en mangel på begejstring fra den gule kanin?

  Og velkommen hjem til Hanne. :D

 2. Anette siger:

  Havde glemt, at hun hed Hanne, men genkendte trehalet kat/ræv, som japansfarende tidligere roomie. Så er jeg ikke helt tabt. (Til gengæld måtte jeg slå “gule interviewer kanin” op i går, for at se, om jeg havde misset en vigtig figur a la lyserød bjørn eller den slags.. Heldigvis ikke helt så vigtig en figur, men alligevel. Jeg kommer lige ind i kampen.)
  Fedt med pengene! Så kan der forhåbentligt blive råd til at sted at bo derovre.
  Det er jo vildt blandede følelser i den her føljeton (heldigvis).

  • Nadia siger:

   Det er stadig godt husket!

   Nej, den gule kanin har aldrig haft den store stjernerolle herinde. Jeg mener, hvor tit kan man bruge en personlighedsløs spørgejørgen til noget?
   Du er i øvrigt langt fra den eneste, der har undret sig over dyret. Jeg kan se på google analytics, at “Den Gule Kanin” har været et kæmpe hit som søgeord på bloggen.

   Ja, pengene er lækre. Der er stadig ikke nok penge til at jeg kan få budgettet til at hænge sammen, men vi er så godt på vej, at et banklån er en acceptabel nødløsning. Og det giver alligevel en vis tryghed :)

   • Pernille siger:

    Jeg forsøgte også at undersøge, hvem den gule kanin er … men fandt vist aldrig ud af det, såå … hvem er den egentlig?

    Åbenbart ikke baseret på nogen virkelig person? :)

    • Nadia siger:

     Nej. Den Gule Kanin er bare en tilfældig interviewer. Den kan sættes ind, når jeg gerne vil fortælle noget som er sket, uden nødvendigvis at tegne HVORDAN det er sket. Her behøver jeg altså ikke tegne mine forældres skilsmisse, jeg kan bare fortælle om det i en samtale, der i virkeligheden aldrig har fundet sted.
     Så når Den Gule Kanin er med, så ved I, at samtalen aldrig har fundet sted – men at indholdet i samtalen er korrekt :)

     (Det er lidt samme koncept, som når jeg bruger Kritiker-pingvinen – den taler jeg jo selvfølgelig heller ikke med ude i virkeligheden)

     • Janni Madsen siger:

      Fedt! Tusind tak for den opdatering om hvem “Den gule Kanin” er :D
      Og tillykke med fondpengene. Håber skilsmissen ender ud i noget positivt. En skilsmisse bør jo helst undgås, men nogle gange er det desværre langt det bedste. Håber hele jeres familie vil komme over det og blive stærkere sammen :)

 3. Hanne siger:

  Tak, jeg føler mig meget velkommen :)

 4. Pernille siger:

  Nu har den cliffhanger altså snart varet lææææænge nok :-D Vi vil ha’ sidste del, ja vi vil!

Leave a Reply

Your email address will not be published.