150111

 

 

Jeg har meldt mig til nogle arrangementer for internationale studerende på UCSF og joinet nogle meetup-grupper, hvor man kan lære nye mennesker at kende, der har samme interesser som en selv. Det der med at sidde derhjemme (alene, eftersom min roommate arbejder ret meget) i en hel weekend, det tror jeg, jeg skal forsøge at undgå i den nærmeste fremtid.

Især Meetup-konceptet er lidt af en joker. På torsdag skal jeg ud at spise med 5 mennesker, jeg aldrig har mødt, og som heller ikke kender hinanden. Men helt ærligt så tænker jeg, det ikke kan gå galt. Enten får jeg en hyggelig aften med nogle søde mennesker, eller også får jeg materiale til et godt blogindlæg! Rent win!

 

PS: Fik jeg sagt at jordbær i Californien er sindssygt gode? Selvom det er januar? Og deres avokadoer… Jamen jeg forstår ikke, hvorfor jeg gider betale for dem derhjemme! Mm-m-mmmm.


Leave a Reply

Your email address will not be published.