150119

 

Hvis du gerne vil undgå aftener der handler om Gud og om hvor depraveret et sted San Francisco er, så husk lige at gennemtjekke de andre deltagere, før du tilmelder dig en madklub. Man kan f.eks. med fordel fravælge de aftener, hvor folk fra Bibelbæltet udgør et flertal.


6 kommentarer til Ting jeg har lært om Meetup.com:

 1. Britt siger:

  ..Og sådan fik du så materiale til et blogindlæg, som håbet ;)

 2. HAHAHAHA ååhhh Nadia – jeg håber at næste meet&greet bliver mere succesfuld. Om ikke andet så får du da lidt lækkerier til bloggen! Vi hepper på dig.

 3. Laika siger:

  Den er da vist taget lige på kornet. Det er nok en fordel som du skriver at fravælge religiøse moralister :-)

  • Nadia siger:

   Og det her var kun én af de forfærdelige ting hun sagde. Jeg kunne have tegnet en hel serie over deres samtale!
   F.eks. sagde hun, da jeg bestilte min drink, at jeg i det mindste ikke var en hykler. Det fattede jeg slet ikke. Så hun forklarede mig, at i Sydstaterne var der mange mennesker der drak alkohol, men fordi de skammede sig, så gjorde de det kun i smug, derhjemme bag lukkede gardiner. Aldrig offentligt på en restaurant. Jeg prøvede i det mindste ikke at skjule mine synder!

   Svært at finde på et godt svar, når jeg aldrig i min vildeste fantasi, havde overvejet at jeg var i gang med at synde. Og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg (nogensinde) skulle deltage i en samtale, hvor man diskuterer synd(!!!) på en komplet uironisk måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.