Engang i januar fik jeg en fantastisk mail:

 

150311a

 

Min første reaktion på invitationen var at sige ja. Hvordan kunne jeg overhovedet overveje andet, når de lovede mig mit navn og billede i programmet? Endda det officielle program. Ikke et hjemmetrykt A4-ark fra kopimaskinen!

 

Jeg planlagde at sende det her billede ind:

 

 

150311b

 

 

Efter at have brugt et par timer på at fantasere over min kommende, strålende karriere som Comicon-gæst, kom jeg dog i tanke om, jeg stadig er i San Francisco den 6. – 7. juni, hvor Copenhagen Comics finder sted.

 

150311c

 

Især når man ikke ved, om der overhovedet er Kina-rejse-penge tilbage på kontoen, når jeg vender hjem til Danmark. Den stigende dollarkurs æder mit budget med en skræmmende fart.

 

I mellemtiden skete der noget helt andet:

 

 

150311d

 

Med hjælp fra Stine(Stregen) og min fagforening fik jeg skrevet et brev, hvor jeg krævede betaling for krænkelse af ophavsloven. Og til dem der ikke ved det: Ja, den gælder stadig. Også efter Google er kommet til verden. Og ja, jeg gider godt alt besværet med at gå i retten, hvis nogen bruger mine tegninger kommercielt.

 

 

 

150311f

 

 

Efter skat var der penge nok til en flybillet til København. Det passede mig fint at penge fra bloggen skulle gå til bloggen, så endelig kunne det lade sig gøre at takke ja til invitationen!

 

 

150311e

 

 

 

Fra februar til marts var der imidlertid sket lidt inde på momondo…

 

 

 

 

150311g

 

 

Jeg svarede stadig ikke nej til invitationen.

 

 

150311h

 

 

I lørdags skulle jeg til Napa Valley på vintur. Eftersom turen involverede alkohol, jeg er i Californien, og fordi jeg ikke har kørekort, skulle jeg have mit pas med.

Det var forsvundet.

Søndag var det stadig forsvundet.

 

150311i

 

Mandag tog jeg ind på den lokale politistation, hvor jeg meldte passet stjålet/forsvundet. I morgen skal jeg til konsulatet i Sacramento for at få lavet et nyt pas. Et pas som ikke har mit J-1 visum klistret ind mellem siderne – og heller ikke får det…

Mit Copenhagen Comics dilemma har løst sig selv. Jeg kan ikke rejse ud af landet, før jeg er klar til at blive i Danmark.

 

150311j

 

 

Jeg håber stadig, jeg kan komme til Emerald City Comicon i Seattle om to uger. Uden pas kan de ikke garantere, jeg kommer om bord på flyet, men billetterne er købt, værelset booket og den ellers udsolgte Comicon-billet ligger på bordet foran mig.
Jeg får ikke svar, før jeg står i lufthavnen den 27. marts.

Please kryds fingre for mig?


14 kommentarer til Copenhagen Comics

 1. Maybritt siger:

  Så uretfærdig kan universet umuligt være. Jeg krydser fingre for at det gamle pas dukker op, eller at der kommer en løsning din vej, som ingen havde set, og som vil gøre at historien ender der, hvor vi griner af dem.

  Så al karma i din retning :-)

 2. Anette siger:

  Øv for dælen altså, Nadia. Jeg vil krydse fingre for, at dit pas dukker op, så det hele lykkes for dig.

 3. Anonymous siger:

  Argh….krydser fingre for dig. ..

 4. Konen siger:

  Elsker at Stine er en ræv <3

  Og jeg krydser selvfølgelig fingre!

 5. Mia siger:

  Surt med surt på! Krydser fingre for at dit gamle pas dukker op eller at der sker et mirakel for dig :-D

 6. Maria siger:

  Jeg krydser alt hvad jeg kan!
  Det er fandme godt nok uheldigt alligevel :(

  Håber alting falder på plads, både med pas og folk der misbruger dine tegninger. Øv altså!

 7. Laika siger:

  Husk at slette cookies efter hver søgning på flybilletter på Momondo (og andre rejsesøgemaskiner) ellers stiger prisen hver gang man søger på billetterne. P.S. Billetterne plejer at være billigst om tirsdagen :-)

 8. Piskeriset siger:

  Det er da helt ufattelig træls! :O
  Føler med dig – og krydser fingre.

 9. anne siger:

  nej æv da – ville ellers gerne have købt postkort med gravhunde, kan du ikke lige lave dem alligevel? og godt tip at slette cookies og din søgehistorik så du ikke bliver snydt når du søger på de samme billetter igen….

 10. Lasse Munch Petersen siger:

  Håber passet dukker op. Og husk at Momondo kun henviser til selskaber der betaler for at blive vist på siden. Norwegian tager ca, 6.000,- for turen oak-cph-oak. Måske kan det gøres billigere andre steder. Ellers må du vente til næste år med at blive berømt :-)

 11. Astrid siger:

  Åh, har også prøvet at miste et pas helt uden at opdage det. Mistænker at det røg ud med papiraffaldet på et tidspunkt.

 12. Hanne siger:

  Åhr, hvor er det synd, altså. Vi kommer til at savne dig til Cph comics! Held og lykke med Seattle!

 13. Hyggeren siger:

  Aldrig har jeg fundet en blog med så søde og relevante tegninger. Jeg holder rigtig meget af, hvordan du bruger dem til at udtrykke dine følelser og hvad der sker! Jeg kan dog slet ikke forestille mig hvordan det er at miste sit pas på den måde. AV for den da… Jeg håber det gik godt for dig til sidst! Jeg vil læse videre og se, om du har opdateret mere på det. Jeg nyder at læse din blog :)
  PS. Der gik noget galt med internettet første gang, jeg prøvede at sende min kommentar. Jeg håber ikke, du får to versioner af den!

  • Nadia siger:

   Hej og tusind, tusind tak for de søde ord :)
   Jeg er ikke så god til at opdatere min blog længere, men jeg forsøger at gøre det, når jeg har tid (og jeg ikke er lammet af skrive/tegneblokering).
   Forhåbentlig kommer jeg ind i en god rytme igen en dag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.