Jeg troede virkelig, jeg havde skabt et nyt liv herovre. Nye venner, nyt arbejde med begyndende resultater, ny omgangskreds… Noget der ligner en hverdag.

I dag tog min bedste ven fra San Francisco hjem til Holland. Hende jeg altid kunne regne med. Hende der altid gad at stå i kø med mig til food trucks’ene og som spiste frokost med mig hver eneste dag. Hannah, der tog med til Yosemite. Hannah som lejede en bil så vi kunne holde weekend i Santa Cruz og samtidig skaffede en amerikaner der kunne køre den. Hannah som tog med til Napa Valley selvom hun ikke bryder sig om vin. Hannah der boede i Chinatown og introducerede mig til hendes mere eller mindre… specielle… roommates.
Hende jeg kunne græde lidt overfor, da det hele gjorde allermest ondt.

Selvom jeg langsomt har forelsket mig i San Francisco, så har jeg brugt dagen på at ønske mig hjem til København. Det føles lidt for meget som om, jeg skal starte forfra igen.

Tænk at hun betød så meget!

150509a 150509b

 

 

 


12 kommentarer til Farvel Hannah

 1. Christina siger:

  Hvor lang tid har du tilbage i SF? Jeg håber du finder en anden god veninde, så du kan klare den sidste tid. Selvom det er fedt i udlandet, så kan der være virkelig langt hjem:-( kram til dig

  • Nadia siger:

   Under to måneder, så det er egentlig ikke så slemt.
   Jeg har en “vennekreds” herovre, så jeg er ikke som sådan ensom. Men der er jo stor forskel på dem man kender og en som Hannah, der virkelig bare altid var der :)

 2. Carina siger:

  Åh nej, jeg håber du hurtigt finder en ny Hannah-substitut! Det er slet ikke sjovt, at føle sig Palle Alene i Verden! :(

  • Nadia siger:

   Jeg tror, det bliver svært at nå :/ Men det gør på en måde ikke så meget. Jeg skal ikke være her så længe endnu, Kasper besøger mig i to uger før jeg tager hjem, og ikke mindst så er der en gruppe af internationale studerende jeg stadig ses med. Så selvom jeg ikke får en ny bedste veninde herovre, så skal det nok gå :)

   Men derfor føles det selvfølgelig stadig trist, hun ikke er her mere.

   • Carina siger:

    Jeg følger dig også på IG (undskyld for at være en stalker!), og det ser heldigvis ud til, at det hele går vældig godt! Det er godt at se :D

    • Nadia siger:

     Haha :D Du er meget velkommen til at følge med på instagram!
     Og jo, alt går egentlig ret godt. Jeg glæder mig til at komme hjem, men det bliver virkelig også hårdt at forlade San Francisco!

 3. Signe siger:

  Nårh… Ae-ae. Bliver godt igen. Og indtil da må du spise chokolade i rå mængder! :)

 4. Ja hjemveen slår hårdt, når man er ked af det :-(

  • Nadia siger:

   Jeg bliver stadig overrasket over, hvor hårdt det rammer, når de mindste ting “går galt”. Jeg mener… til dagligt føler jeg ikke den store hjemve, men når så min hverdag kommer ud af balance på den ene eller anden måde, så slår det virkelig hårdt!

 5. Hanne siger:

  Vi savner også dig! Skynd dig at komme hjem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.