4 kommentarer til Kan I ikke allesammen bare flytte herover?

 1. Linda siger:

  Jeg er født i USA fordi min far tog sin phd derovre (min mor egentlig også, men hun stoppede da hun fik mig). De valgte at komme hjem til DK fordi en af deres var nødt til at tage to uger fri fra arbejde, fordi han skulle til Japan, men han havde kun en uges ferie om året.Hans chef var dog ‘barmhjertig’ og gav ham en ekstra uge fri uden løn, og alle de amerikanske venner syntes, at det var da en helt fantastisk chem, men mine forældre så på hinanden og sagde – “fandeme nej” og tog hjem til DK og til 6 ugers ferie med løn

  • Nadia siger:

   Det forstår jeg fandme godt. Jeg kender også folk med børn herovre, og det er jo nærmest umuligt at få livet til at hænge sammen, så vidt jeg kan se.
   Især fordi San Francisco oven i købet er en af verdens dyreste byer at bo i.

Leave a Reply

Your email address will not be published.