10 kommentarer til Bid for bid

 1. Signe siger:

  Haha! Det er fuldstændig sådan, det er!!! FORSTÅR det bare heller ikke :)

 2. Sum1 siger:

  Nadia klare det nu nok, hun er ret sej… jeg tror bare det er badevægten der er lidt flabbet.
  Ikke andet.

  • Nadia siger:

   Du har ret. Det er sikkert bare fordi, jeg skal skifte den ud. Så løser problemet formentlig sig selv.

   • Sum1 siger:

    Kynismen it slutningen af dit svar er af sådanne koncentrationer, at man kan skærer en bid af den :D

    Hvis vægten er så sur. Kunne du måske lade vær med at træde så hårdt på den i stedet for at smide den ud…
    I al sin seriøsitet virker du som en sej tøs. Det er selvfølgelig irriterende når de ting man kan lide at spise, arbejder imod ens ønske om en “optimal” krop.
    Hvad jeg mente med det at være sej var, at jeg tror du ud fra tegningernes fortælling. Virker som en der får tingene gjort, hvis du virkeligt vil det (speciale i neurofarmakologi, udlandsophold, etc.). Hvis det ikke lige er sådan, at du går i gang med at dyrke en masse motion og eller spise sundere. Er det måske fordi det inderst inde; ikke er noget der fylder så meget for dig, i forhold til andre til du hellere vil få gjort i øjeblikket. Jeg kan godt se det sjove i “forvirringen” om hvor den mystiske ekstra vægt måtte komme fra. Med alt det lort der lige har været sket for dig, behøver vægten heller ikke ligefrem at drille… det er selvfølgelig ikke super sjovt. Min kommentar er nærmere en kommentar på min egen kommentar og din besvarelse.

    Jeg ved ikke om det var en god eller dårlig kommentar jeg lige har skrevet. Der ønskes dog et godt nytår og lidt bedre held med dit helbred.

    • Nadia siger:

     Haha! Det er en fin kommentar. Og godt nytår til dig også!

     Og jo, jeg skal nok få vægten ned igen – jeg er ikke typen der generelt går rundt og hader min krop, så det er ikke fordi det er den største sten i skoen lige nu. Jeg tror også at min vægt med tiden skal nå sin sædvanlige størrelse. Men derfor er det selvfølgelig stadig irriterende at nutids-Nadia skal straffes med ekstra motion, bare fordi fortids-Nadia havde lidt for meget selvmedlidenhed ;)

     • Sum1 siger:

      Hende der fortids-Nadia virker som en farlig karl. Jeg tror det er bedst, du gør det som hun siger :P En ret god deal hun har skaffet sig. Hun får alle kagerne og slikket, mens nutids-Nadia må tage slæbet. Måske om vi skulle få hende der Hverdags Nadia på sagen? Så fortids- og nutids-Nadia kan finde en balance.

      Jeg burde bare havde ladet emnet være som det var. Din formulering var simpelthen bare så sjov. Er det et par gange om måned du opdatere din side, eller det det bare sådan en gang i mellem?

 3. Sum1 siger:

  I nye eventyr af Nadia
  Flux kapacitatoren på hendes kvadratiske hoverboard virker ikke.

 4. Hader den slags vægte!
  Som om man ikke har problemer nok i forvejen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.