Husker I den gang I februar for to år siden, hvor jeg havde ladet min lillebror flytte ind efter et kærestebrud, og at I i løbet af ingen tid fandt ham et sted at bo?

Jeg gør! Og selvom jeg ikke er sikker på, der findes to af Anne (som så hurtigt kom os til hjælp), så håber jeg stadig.

 

Hanne flytter ud

 

Sagen er nemlig den at Hannes kæreste (skotten Steve) er flyttet ind, og selvom det på mange måder lever op til min drøm om en dag at bo i kollektiv, så er fire mennesker med ét køkken og ét badeværelse lige i overkanten. Jeg tror også at Hanne og Steve drømmer om lidt mere plads end at dele et værelse på 7 kvm med skråvægge…
Så indtil den dag vi får købt et hus med plads til os allesammen, har Steve og Hanne brug for et sted at bo – helst en lejlighed her i Storkøbenhavn og helst lidt hurtigt.

De ryger ikke, de larmer ikke og de er de sødeste roommates man kunne tænke sig. Hanne bager de bedste kager, og jeg er sikker på, hun laver noget godt til dig, hvis du er den der hjælper hende til at finde en passende lejlighed.
Nåja, og hvis det kan motivere nogen, så tegner jeg gerne et blogindlæg dedikeret til personen der hjælper.

Hanne flytter ud 2


En kommentar til Kan I hjælpe?

  1. Hanne siger:

    Jaaaa! Hjælp os :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.