160214a

 

 

 

Sidste år på Valentine’s day boede jeg i San Francisco. Indtil da tror jeg, jeg havde samme holdning til dagen, som de fleste andre danskere: “Det er grundlæggende lidt åndssvagt at fejre Valentine’s, men hvem siger nej til blomster og chokolade?”. (Jeg bloggede om det engang, her)

Men noget ændrede sig, da jeg stod foran slikhylden i Target. Jeg ved ikke helt, om jeg kan forklare det. Jeg kan huske, det var den “XOXO”-formede skodchokolade fra Hershey’s, der gjorde udslaget. Pludselig virkede det hele så tåbeligt, så bestilt, så uromantisk som noget overhovedet kan være. Kærlighedserklæringer på samlebånd.

Den 15. februar var hylderne skiftet ud med præcis det samme elendige chokolade – nu i påskegul indpakning…


2 kommentarer til (en dag forsinket)

 1. Camilla siger:

  Jeg ELSKER din sans for detalje med lejligheden! Det geometriske dyr og den “Dusty rose” by plakat

  • Nadia siger:

   Godt set!

   I kategori med det geometriske dyr hører også lyngbyvasen (som står på et marmor-hjørnebor i kobber, men det er umuligt at se ud fra min tegning), stuepalmen (også i kobberpotte) og de frithængene pærer med glødetråd ;)
   Gulvtæppet skulle have været det der filtkugletæppe, men det blev for distraherende, ligesom jeg måtte droppe at tegne feriebilleder fra Paris, Barcelona og New York. For mange streger, for mange farver.

   Læg i øvrigt mærke til, hvordan kvinden på sit instagram-billede strategisk gemmer mærket på chokoladeæsken bag nogle kviste :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.