F.eks. at jeg stadig ikke har noget filter efter to-tre glas vin.

 

20170908a

 

 

 

20170908b

 

 

 

 

20170908c

 

 

 

20170908d

 

 

 

20170908e

 

Ud over jeg simpelthen ikke skal begynde at lave jokes om/diskutere masturbation med folk jeg udelukkende kender fra en professionel sammenhæng, og da SLET IKKE under middagen efter mit ph.d.-forsvar, i selskab med min ph.d.-komité og størstedelen af mine vejledere, så var det faktisk en rigtig fin aften. Middagen var både lidt højtidelig, hyggelig og (især sidst på aftenen) sjov.


6 kommentarer til Okay, måske var der én fortrydelse til i forbindelse med mit ph.d.-forsvar:

 1. Skalotteløg siger:

  Hold.Nu.Kæft, hvor jeg elsker de her tegninger

 2. Louise siger:

  Jeg er vild med isbjørnens reaktion ☺️

  • Nadia siger:

   For at være helt ærlig, så er isbjørnens reaktion primært baseret på, hvordan isbjørnen tidligere har opført sig i tilsvarende situationer – jeg kunne ikke se ham/turde slet ikke kigge i deres retning, så jeg er ikke heeeelt sikker på, hvordan de reelt reagerede (der var også to deltagere til, jeg ikke har tegnet med, som sad til den anden side for mig)…
   Det eneste jeg ved med sikkerhed, er at billen og ulven grinede højt og længe, og jeg er temmelig sikker på, de andre IKKE gjorde det, selvom de hørte det meste af hvad jeg sagde. Så de har vist ikke rigtig syntes jeg var sjov…
   (HVORFOR skal der blive helt stille om bordet præcis samtidig med jeg siger ordet “onani”? HVORFOR!?!)

 3. Lasse P. siger:

  Alle deltagere vil huske den middag. Du gjorde den mindeværdig :-))
  Så de andre deltagere vil i fremtiden fnise lidt når de ind-i-mellem tænker på den dag. Og forhåbentlig også du selv :-)

  • Nadia siger:

   Nooo! Jeg satser hardcore på, at jeg er den eneste der kommer til at huske det her øjeblik, og at de andre altid vil tænke tilbage på maden, andre dele af samtalerne, udsigten eller noget tilsvarende :D

   (Og jo, jeg kan godt grine af det. Lidt. Nogen gange…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.